Да отхапеш Джейсън Деруло

Любопитно 16.09.2021 20:06 Снимка: ДНЕС+

Да отхапеш Джейсън Деруло

В интернет сме се нагледали на какви ли не чудеса, но пак винаги се намира какво да ни изненада. Като почитатели на сладките изкушения, нямаше как да не отдадем подобаващо внимание на една жена, която прави истински чудеса с ръцете си.

Лара Мейсън е сладкар, който доби световна популярност с профилите си в социалните мрежи. Те носят името Cake Anything и това не е случайно - тя наистина може да изпече и оформи като торта всичко, което можем да си представим.

Последното й творение е малко по-специално, защото и поръчката идва от специален човек. В своя TikTok Мейсън първо публикува няколко видеа, с които загатна на своите близо 40 милиона последователи, че се е захванала да прави торта, която изобразява човек в реални размери.

А впоследствие стана ясно, че нестандартната поръчка е дошла не от кого да е, а от Джейсън Деруло. Това видео е гледано над 23 милиона пъти, а от друго виждаме как сладкарката разрязва няколко парчета от различни части от тялото на изпълнителя.

От профила на Мейсън разбираме, че това не е първата торта с лице и тяло, като през 2018 г. дори е направила Хари и Меган в реални размери. А сладкият Джейсън Деруло й е отнел четири дни. Има още един доста мащабен проект, но той е кола от много блатове и крем.

Лара Мейсън определено обича да изпълнява нестандартните желания на своите клиенти, но не пропуска да споделя и неволите, с които се сблъсква в ежедневната си работа. Показва ни и стъпките, през които преминава, за да стигне до крайния възхитителен резултат. А на нас рязко ни се дояде сладко.../lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448