Чудотворна тройна формула: Лек за всички видове рак

Любопитно 06.10.2013 23:55

Има три растения, които могат да ви спасят от 100 и повече атипични клетки
Дали това ви звучи твърде нереалистично? Твърде хубаво, за да е истина?

Тези растения са дар от природата за нас и тяхната сила е огромна.

Ето кои са трите растения от чудотворната формула срещу рак:
- млад, зелен орех
- пелин
- карамфил

Тези три растения трябва да се използват заедно.

Орехът и пелинът убиват най-малко 100 вида възрастни атипични клетки в различен стадий на развитие.

Карамфилът убива техните метастази. Само ако използвате трите компонента заедно ще постигнете ефект върху всички клетки. Ако убиете само възрастните клетки, новите скоро ще преминат във възрастни.

За лекарството срещу рак се използват зелени черупки от младите орехи. Лечебни свойства има в растенето само когато кората е зелена. Голям емайлиран или керамичен съд (не метален) с капацитет от около 5 литра се пълни до горе с зелени черупки на орехи. Добавя се етилов алкохол до горе докато се покрият черупките. Добавя се половин супена лъжица витамин С на прах. Покривате съда с фолио. Така трябва да престои 3 дни. Сместа се прецежда и се сипва в стерилни стъклени съдове.

Пелин. Количеството, което е необходимо е съвсем малко, но не може без него. След като се изсуши пелина, трябва да се счука, за да се получи прах и да се сложи в стъклен съд.

Третото растение, което ви е нужно е карамфил. Нужно е само да се смели като пелина, за да се получи прах. Съхранява се също в стъклен съд.

Начин на употреба на чудотворната тройна формула срещу рак:
От тинктурата от ореховите ядки се изпива по една чаена лъжичка, разтворена в половин чаша вода сутрин. Ако сте над 70 кг пийте по 2 чаени лъжички, а ако сте над 90 кг - 3. За тежки болни дозата може да се удвоява и се пие до пълно излекуване.

Пелин. Количеството, което трябва да използвате 2 чаени лъжичка пелин на прах преди вечеря и процедурата трае 14 дни. След това се пие по една чаена лъжичка всеки ден до излекуване.

Карамфилът се приема по една чаена лъжичка три пъти дневно преди основните хранения. След десетия ден приемайте по една чаена лъжичка преди вечеря до излекуване. /e-zdravey.com

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194