Cardi B, Offset и червената рокля, с която събра погледите на всички

Любопитно 25.01.2021 10:18 Снимка: ДНЕС+

Cardi B, Offset и червената рокля, с която събра погледите на всички

Това момиче наистина не страда от липса на въображение. Но пък от друга страна много често се облича така, че оставя малко на въображението на феновете си, от което не вярваме те да са недоволни.

Тя го направи отново по време на пазаруване със съпруга си Offset в Бевърли Хилс, Калифорния, а снимка и видео от деня публикува на страницата си в Instagram.

Червената рокля на Pierre-Louis Auvray, с която излезе да пазарува, меко казано събра погледите на всички. Тя не само следва пищните извивки на тялото ѝ, но и е толкова прозрачна, че дава щедър поглед към черното бельо на 28-годишната рапърка.

Акцент в тоалета е бяло плетиво с къс ръкав, което покрива раменете, но не и гърдите ѝ. Ивици от него вървят и от двете страни на роклята, за да очертаят фигурата на певицата.

Червени отворени сандали на висок ток, заострен маникюр и вързана гарвановочерна коса завършат визията ѝ.

Нейната половинка, рапърът Offset, с който засега отложиха развода, е далеч по небрежно облечен. Бяла блуза, кафяви панталони и снежнобели маратонки.

Важно е да се отбележи, че по време на самото пазаруване и двамата спазват мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса и носят защитни маски за лице. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77271
GBP GBP 1 2.2502
RON RON 10 3.97203
TRY TRY 10 2.02065
USD USD 1 1.63476