Бруклин Бекъм заживя с милиардерска дъщеря на фона на слуховете за годеж

Любопитно 29.03.2020 12:49

21-годишният по-голям потомък на 45-годишната Виктория Бекъм и 44-годишният Дейвид е в страстен романс с 25-годишната звезда от “Трансформърс: Ера на изтребление“ Никола от ноември миналата година.

Смята се обаче, че двойката вече живее заедно, след като амбициозният фотограф Бруклин прелетя Атлантическия океан, за да пристигне при своята любима миналия месец. И в настоящата пандемия от коронавирус, предизвикваща хаос в целия свят, Бруклин и Никола се самоизолират заедно в огромния й апартамент в Ню Йорк.

Това е огромен ход за Бруклин, но той чувства силно, че е правилният “, каза източник пред „Сън“.

„Двамата с Никола са по-близки от всякога и са развълнувани да придвижат отношенията си на следващото ниво, споделяйки едно и също жилище“, продължава източникът.

„Никола е добре приета от цялото семейство Бекъм – и Дейвид, и Виктория дадоха ясно да се разбере на Бруклин колко много я харесват“, добавя източникът.

По-рано този месец Никола обяви Бруклин за своя „сродна душа“ в публикация в Инстаграм.

Съобщенията за разцъфтящия романс следват седмици на спекулации, че двамата подготвят годеж.

Бруклин изглежда е полудял по Никола – дъщеря на американския милиардер Нелсън Пелц. Смята се, че майката на Бруклин, Вики, е дала благословията на сина си да се врече.

„Виктория смята, че Никола е идеална партия за брак“, заяви източник, близък до семейството миналия месец. „Тя е много впечатлена от нея. Бруклин е толкова по-спокоен и по-щастлив, откакто се срещат”, продължиава източникът.

Връзката на Бруклин и Никола стана публична през ноември. До декември Бруклин вече беше запознат със семейството на Никола.

В нюйоркския ресторант „Киприяни“ Никола бе забелязана да ближе храна от пръстите на Бруклин и да го целува и гушка в ресторанта, докато вечеряха заедно с родителите и брат й. /БГНЕС

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на извънредно положение, целящ ограничаването на разпространението на коронавирусна инфекция и заболяването, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на здравеопазването са въведени редица ограничителни мерки в социалния и икономическия живот. Стриктното спазване на указанията на експертите и Националния кризисен щаб ще предотврати разрастването на епидемията.
Пазете себе си и се грижете за близките си!

Спазвайте хигиенните предписания и помнете:
- избягвайте контакт с болни хора, особено такива с кашлица;
- избягвайте посещения на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенни правила по отношение на хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте дезинфекционен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след използване на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си у дома!
CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648