Бритни Спиърс и попечителството на баща ѝ

Любопитно 19.10.2021 15:20 Снимка: ДНЕС+

Бритни Спиърс и попечителството на баща ѝ

Поп иконата Бритни Спиърс, която заради крехкото си психично състояние 13 години живее под попечителството на баща си Джеймс Спиърс, вече е на крачка от пълна свобода.

Съдът в Лос Анджелис реши, че баща ѝ вече няма да е неин попечител, а тази роля до края на годината ще изпълняват Джон Забел и Джоди Монтгомъри. На 12 ноември съдът трябва да вземе решение дали попечителството да бъде премахнато напълно.

На фона на тези положителни за нея новини тя сподели и страховете си. Направи го, както обикновено, в откровен нов пост в Instagram. 39-годишната звезда публикува снимка на дома си, в който, за изненада на всички, вече има коледна украса.

Надълго и нашироко тя описа правната си битка досега, разкривайки страховете си да "направи нещо нередно" и да не допусне грешка. "Работих усилено, а сега, когато съм толкова близо до края, съм много щастлива, но има много неща, които ме плашат", написа певицата.

Тя споменава папараци, които бягат през дърветата и пресичат пътя ѝ в опит да я изплашат или да я накарат да направи нещо лудо. "Страхувам се да не направя нещо грешно", признава тя.

Що се отнася до това защо празнува Коледа толкова рано, звездата обясни следното: "Вярвам, че всяка причина да откриваме повече радост в живота си е добра идея... и не е тайна, че вече съм минавала през това в миналото"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448