Били Айлиш и проблемът на звездата със славата

Любопитно 23.02.2021 16:28 Снимка: ДНЕС+

Били Айлиш и проблемът на звездата със славата

Покрай предстоящия филм за Били Айлиш (Billie Eilish: The World's A Little Blurry), който излиза след броени дни, стана ясно, че 19-годишната поп звезда е минала през не един тежък момент. Оказа се, че най-големият й и единствен проблем не е този да приеме тялото си такова, каквото е.

По време на участието си в подкаста SmartLess Били споделя, че дълго не може да приеме и да свикне с мисълта, че е известна.

Допреди три години Айлиш направо презира известността си. И уточнява пред тримата онлайн водещи Шон Хейс, Уил Арнет и Джейсън Бейтман: "Мразех да ме разпознават, мразех да не мога да изляза, мразех да не мога да публикувам място, защото хората щяха да се появят там...".

Оказва се, че е минала и през тежки моменти на депресия, преди да осъзнае, че притежава нещо (успеха), за което хората убиват. Не знае какво точно се е променило оттогава до днес, но сега обича известността си и всичко свързано с нея, уточняват от Paper.

В подкаста става въпрос и за документалните кадри от Billie Eilish: The World's A Little Blurry, режисирани от носителя на Оскар Ар Джей Кътлър. След първия път, когато ги вижда, те предизвикват противоречиви чувства у Били. Цял ден я боли корема и в същото време плаче от радост.

И явно са се получили, защото коментира: "Никога не бих си помислила, че някой ще успее да улови точно това, което се случва, по толкова красив, интимен начин."

Звучи обещаващо. Billie Eilish: The World's A Little Blurry излиза на 26 февруари по Apple TV+./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832