Били Айлиш, Happier Than Ever и детайли от създаването на сингъла „NDA“

Любопитно 13.07.2021 16:28 Снимка: ДНЕС+

Били Айлиш, Happier Than Ever и детайли от създаването на сингъла „NDA“

Преди броени дни Били Айлиш пусна пети сингъл ("NDA") от дългоочаквания си нов албум Happier Than Ever, който трябва да излезе на 30 юли.

В интервю за радио Apple Music 1 носителката на "Грами" споделя, че вторият й студиен албум ще бъде "неочакван". И нищо чудно, защото разказва, че заради заснемането на клипа към "NDA" е била принудена да излезе от своята "зона на комфорт", но пък се е забавлявала.

19-годишната изпълнителка издава и детайли около създаването на парчето. "Наистина исках да бъде неочаквано, почти. Честно, толкова е смешно, защото пиша с една структура в главата ми за стихове и предварителни припеви, след това припев, после стих, предхор, припев, мост, припев, край."

Айлиш казва още, че текстът в новия й сингъл е вдъхновен от някои разговори по време на терапията й. Именно пред психоаналитика тя често говори за неща, за които иначе не се замисля, уточняват още от The List.

Но след срещите с професионалиста, певицата дълго обмисля всяка нова тема. А когато след всичките размисли и страсти, тя си каже "уау" и "това е интересно", тя решава да напише песен. Такъв е и случаят със сингъла "NDA"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448