Бен Афлек, Ана де Армас и новината, че двамата актьори се разделят

Любопитно 19.01.2021 14:08 Снимка: ДНЕС+

Бен Афлек, Ана де Армас и новината, че двамата актьори се разделят

За добро или за лошо Бен Афлек отново е свободен мъж. Новината за раздялата му с актрисата Ана Де Армас идва неочаквано, защото само преди малко повече от месец всичко изглеждаше различно.

Връзката на двамата актьори продължи почти една година, но явно че има причини, поради които те са решили да я прекратят.

Всъщност, решението май го е взела Ана де Армас, след като нещата са се "усложнили", според източник на списание People. 

Вероятната причина за раздялата им е фактът, че актрисата не иска да живее в Лос Анджелис, където живее Бен Афлек, за да е близо до трите си деца от брака с Дженифър Гарнър - Вайълет, на 15 години, Серафина, на 12 и Самуел, на 8.

Когато в края на ноември двойката се разхождаше с трите деца на Афлек, всички си мислеха, че отношенията им вече са на друг етап, но не е било така.

Все пак, според източник на списанието, актьорите са се разделили напълно приятелски и между тях има дълбока любов и уважение. Просто нещата понякога не се получават.
Бен Афлек и Ана де Армас се срещнаха на снимачната площадка на еротичният трилър Deep Water. Ето че връзката им приключи преди неговото излизане, което се очаква да бъде през август 2021 г. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.76583
GBP GBP 1 2.26348
RON RON 10 4.01212
TRY TRY 10 2.21388
USD USD 1 1.59986