Апартаментът на Кари Брадшоу в Ню Йорк от "Сексът и градът"

Любопитно 17.11.2021 13:26 Снимка: ДНЕС+

Апартаментът на Кари Брадшоу в Ню Йорк от "Сексът и градът"

До премиерата на "Просто ей така - нова глава от Сексът и градът" остават още няколко седмици и феновете на Кари Брадшоу и компания вече нямат никакво търпение да разберат каква е тази нова глава.

Ентусиастите със сигурност ще си пуснат отново всички шест сезона на сериала хем да си поопомнят какво се е случило, хем да се потопят в атмосферата на Ню Йорк.

А най-големите ентусиасти могат направо пренощуват в апартамента на Кари Брадшоу. Няма лъжа, няма измама. От Glamour разбираме, че апартаментът на Брадшоу (поне негова пресъздадена версия) може да бъде нает от Airbnb за ограничен период от време по повод пускането на "Просто ей така - нова глава от Сексът и градът".

Всъщност, вече не може, защото всички възможни дати са запазени, но късметлиите, които са успели да се доредят, ще получат виртуално посрещане от Сара Джесика Паркър. На 12 и 13 ноември пък актрисата е посрещала лично наемателите на апартамента.

Нощувката е на цена от 23 долара, като късметлиите ще могат освен да спят в леглото на Кари Брадшоу и да са заринати от издания на Cosmopolitan, също така да се "гмурнат" в дрешника ѝ./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648