Актрисите в новия „Сексът и градът“ с по милион долара за серия

Любопитно 14.01.2021 15:00 Снимка: ДНЕС+

Актрисите в новия „Сексът и градът“ с по милион долара за серия

Вече е потвърдено официално, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще заснемат нови епизоди от култовия сериал “Сексът и градът”, но без Ким Катрал. Днес изтече и информация за хонорарите им, които ще са, меко казано, завидни.

Римейкът на HBO Max ще се казва “And Just Like That …” и ще има 10 епизода, а за всеки епизод актрисите ще получават хонорар от по един милион долара, твърди “Variety”.

Сериалът ще проследи приятелството на Кери, Миранда и Шарлот и любовния им живот на тяхната 50-годишна възраст. Всеки епизод ще е с продължителност 30 минути и снимките, според сегашния план, трябва да започнат в края на пролетта.

Сара публикува видео в Инстаграм като превю към предстоящия сериал.

“Сексът и градът” ще се завърне на екрана 17 години след излъчването на последния му епизод.

Ким Катрал, която участва в ролята на Саманта в оригиналната продукция, няма да се върне в новия сериал. Вече се повиха анекдоти по повод липсата й, като най-остроумният от тях е: “Как ще се казва сералът без Саманта? – само “Градът”. За феновете на продукцията е добре известно, че повечето пикантерии и сексуални приключения в историята се въртяха около линията на героинята на Катрал./БГНЕС

CHF CHF 1 1.78029
GBP GBP 1 2.24671
RON RON 10 4.01196
TRY TRY 10 2.1691
USD USD 1 1.61359