Актрисата Ан Хечи в кома с тежки изгаряния

Любопитно 09.08.2022 17:59 Снимка: ДНЕС+

Актрисата Ан Хечи в кома с тежки изгаряния

Ан Хечи е в кома в критично състояние, след като се блъсна с автомобила си в резиденция в Лос Анджелис в петък, разкри представител на актрисата, цитиран от Си Ен Ен.

"През уикенда представител заяви, че Ан е в стабилно състояние, но тази информация е неточна. Тя винаги е била е в кома и не е идвала в съзнание. Тя има значително белодробно увреждане, изискващо командно дишане, както и изгаряния, нуждаещи се от хирургическа интервенция",  заявиха близки до Хечи.

Снимки и видеозаписи след инцидента показват, че актрисата шофира син Mini Cooper, който по-късно е заснет със сериозни щети на местопроизшествието.

Превозното средство се удари в двуетажна къща и избухна в пламъци след катастрофата.

Разследващите са получили заповед за вземане на кръв в деня на инцидента. Те все още очакват тези резултати. След като приключи разследването, случаят ще бъде отнесен до градската прокуратура на Лос Анджелис.

Смята се, че звездата е шофирала с превишена скорост, тъй като ударът е бил много силен и тя буквално се е врязала в къщата.

Хечи е известна с филми като "Дони Браско" и римейка на "Психо" от 1998 г. Тя си партнира с Харисън Форд в "Шест дни и седем нощи".

Допълнителна слава на актрисата донесе и връзката и с една от най-популярните водещи в САЩ Елън Дедженерис.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648