7 места, на които да правите секс, освен в леглото

Любопитно 15.07.2020 11:36

Сексът в собственото ви легло е може би най-удобният, но може да стане и доста скучен, особено ако сте в дълга връзка. Затова е хубаво от време на време да разнообразявате забавленията между чаршафите с такива, които изобщо не включват чаршафи. Апартаментът има толкова други места, на които можете да се разгорещите. Ето 7 от тях:

1. Мивката в банята

Банята е едно от любимите места за секс, след леглото. Под душа, обаче, често може да бъде трудно, дори опасно за подобен тип занимания. Мивката, от своя страна, осигурява идеалната стабилна основа, върху която да се подпрете.

2. Пред огледалото

Ако в апартамента си имате голямо огледало, то нека е следващото място, на което да правите секс. Няма нищо по-възбуждащо от това да гледате отстрани случващото се и да го усещате, реално.

3. Подпрени на входната врата

Ако сте настроени авантюристично и дори имате желание за почти публичен секс, входната врата е идеалното място. Със сигурност поне един съсед ще ви чуе, докато се забавлявате.

4. На килима

Ако разполагате с мек килим, нека той е следващото секс място. Така ще имате пространство и в същото време ще ви е меко. Почти като в леглото, но не съвсем.

5. На стълбите

Напомня за ученическите години, когато трябваше да търсите къде да се скриете от вашите, за да се целувате на спокойствие. Той сяда на стъпалото, а вие в него. И нека купонът започне.

6. На бар плота

Ако сте от късметлиите, които разполагат с такъв, задължително си осигурете една гореща сесия върху него. Можете да си представите, че сте герои от филм и да разиграете сцена. Задължително включете секси бельо, алкохол и обувки на висок ток.

7. На стола в дневната

Столовете в дневната. Може би едни от най-обикновените мебели. Именно за това са и най-удобни за нежен и по-интимен секс./iWoman.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448