6 причини да доставяте орални ласки

Любопитно 17.08.2020 12:30 Снимка: ДНЕС+

6 причини да доставяте орални ласки

Сексолозите отдавна са доказали, че ползите от оралния секс – и за двата пола – са несъмнени. За дамите, които се впускат в даряването на орални ласки на партньорите си, тези ползи не се изразяват само в изпъването на бръчките по лицето и по-свежите скули, твърдят учените.

Ако се направи една своеобразна класация на полезността, то на първо място трябва да се посочи, че т.нар. „френска любов“ способства за укрепването на отношенията. Тя е начин да се изрази отношението на жената към мъжа. И логиката в това е очевидна – след като у любимия човек всичко е прекрасно – очите, гласът, осанката, би следвало и пенисът да е прекрасен, нали?

Втората „полза“ е, че така жената поема… ситуацията в свои ръцетя командва положението. Изкусното практикуване на фелацио е начин да се контролира възбудата на мъжа. Така жената решава сама кога е дошло време за преминаване към вагиналния секс или просто да спре и да понижи градусите на възбудата.

После идва и ползата за самооценката. Жената, получила комплимент от мъжа за удоволствието, което му доставя, не само се чувства по-значима, но и желанието ѝ и занапред да прави приятни неща се увеличава, както и мотивацията ѝ да се усъвършенства.

Разбира се, че ще се стигне и до реципрочността в насладите. Когато мъжът е доволен от получените орални ласки, несъмнено благодарността му ще се трансформира в по-чести желания да демонстрира привързаността си. Или казано по-просто, жената ще получава по-често кунилингус. Уравнението е просто: когато дамите изпитват удоволствие от правенето на минет, получават и удоволствието да им доставят орални ласки.

Една от също очевидните ползи е, че рязко намаляват рисковете за кръшкане на мъжете. Колкото и да не е на повърхността връзката между секса и готвенето, примерно, все пак е налице фактът, че ако жената прави добре „френска“, мъжът е склонен да прости неумението ѝ да готви. И в това има желязна логика – повечето мъже търсят удовлетворяване на мераците си другаде, заради нежеланието на жените им да ги задоволят у дома.

И една обобщаваща, така да се каже, полза. Получаването на удоволствие. Жената, която се е отпуснала, забравила е за всички стереотипи и се е отдала на чувственото удоволствие на оралния секс, няма как да не пожъне ползите от това. Защото, както сочат данните от научните проучвания по темата, психологически оралният секс се приема и от двата пола, като най-добрият начин да се съхрани взаимното разбиране между партньорите.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448