6 неща, който жените харесват в секса, но се срамуват да поискат

Любопитно 11.06.2021 12:09 Снимка: ДНЕС+

6 неща, който жените харесват в секса, но се срамуват да поискат

Мръсни думи, секс сцени от любимите романи или филми, чувствен масаж... Това са само част от нещата свързани със секса, които жените искат, но понякога се срамуват да споделят със своите партньори.

Жените имат също толкова голям сексуален апетит, колкото и мъжете. Техните фантазии и желания са не по-малко горещи. Какво още биха искали да преживяват по-често в спалнята без да се срамуват да го споделят със своята половинка? Вероятно много неща, но ето малка част от тях:

Повече от това, моля!

Не се отнася за продължителността на половия акт. Дамите желаят по-дълга любовна игра. Оказва се, че не само жените, но и мъжете предпочитат любовната игра да продължи поне 18 минути. Разбира се, не е задължително да гледате часовника и да отмервате точно време. Понякога и по-краткото е по-вълнуващо.

Все пак, мъже, уверете се, че покривате всички "горещи зони" на партньорката си - от главата до петите. Дългата прелюдия превръща спалнята не просто в място за страсти, но води след себе си и по-чести, по-интензивни оргазми.

Хапвай от мен!

Друг нюанс, който дамите си мечтаят да им се случва по-често, но се стесняват да споделят на партньорите си, е еротиката в играта. В това се включват шампанско, вино, сметана, плодове, шоколад... Деликатни количества от вкусотиите, нанесени още по-деликатно по специалните зони на дамското тяло и... бавната и чувствена консумация. Опитайте, няма да съжалявате.

Секс играчки

Жените харесват секс играчките. И мъжете ги харесват, но понякога присъствието на помощните средства нанася щети по егото им. Мъже, не бива да приемате нещата в този аспект. Все пак, това са само допълнения, които са способни да направят изживяването по-вълнуващо, а освен това да сбъднат някои от нейните или вашите еротични фантазии.

Да поиграем по-грубо

Нали знаете, че жените не са толкова деликатни, колкото си мислите? Малко по-твърд подход, разпалващ страстите, винаги би бил посрещнат с интерес. Нищо прекалено, обаче!  Допустими са както лекото подръпване на косите или възбуждащото пляскане по дупето, така и късане на дантелено бельо. Последното обаче иска малко предвидливост от страна на мъжете - сетете се да изненадате любимата си с нов комплект секси бельо, за да има какво да скъсате и следващия път.

Мисията на откривателите

В женската анатомия зоните, които доставят удоволствие, не се свеждат до гърдите и интимните части. На тези места се отделя специално внимание, разбира се. Но опитайте да намерите и другите точки, които правят всяка жена буйна тигрица. Изследвайте, търсете, наблюдавайте какво се случва, например, ако стимулирате други зони, като скалпа, свивката на коленете, шията, вътрешната част на бедрата, ушите. Изобщо, превърнете се в откривател.

Покорена и овладяна

Жените обичат да предават контрола върху своите тела на мъжете, дори и когато се касае за само няколко минути страстен секс. Мъже, опитвали ли сте да завържете очите на партньорката си с шал или воал? Или, когато е налице пълното доверие между двамата, да вържете ръцете ѝ? Няма да е нужен термометър, за да усетите колко по-горещо става в спалнята след подобни игри. Но пак  не бива да чакате покана, а да сте инициатор.

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438