Грубият секс - болката и удовствието, които обичаме да изпитваме

Любопитно 07.09.2020 12:31 Снимка: ДНЕС+

Грубият секс - болката и удовствието, които обичаме да изпитваме

Желанието за грубия секс не е нещо ново. Всеки разбира грубия секс по различен начин. За едни това включва ухапване, пристискане, сграбчване и хвърляне страстно на леглото. За други е по-интензивен и се стига до връзване, щипане, пляскане и грубо проникване. Проучване доказва, че хората практикуващи груб секс са по-здрави психически.

Вижте причините, поради които и двата пола изпитват наслада и удоволствие от този тип секс:

1. Изненадата

Елементът на изненадата възбужда и увеличава сексуалното желание и удоволствие. Неочакваният груб секс ще помогне да запазите връзката си свежа, вълнуваща и разнообразна. При грубия секс сме по-смели, не се страхуваме да опитваме нови неща и да изпитваме различни усещания. Съветваме ви да започнете с хапането, то повишава нивата на допамина.

2. Доверие

Да се доверите на човек да се държи грубо, да ви хапе, пляска и т.н... но да знаете, че няма да ви нарани, а напротив ще ви накара да се чувствате невероятно. 

3. Доминация

Това да командвате или да ви командват по време на секс, със сигурност е доста възбуждащо. Да позволиш на някои друг да те контролира физически е успокояващо и облекчаващо. Обикновенно жените заемащи високи позиции в работата си и вземащи отговорни решения, предпочитат да бъдат контроирани в спалнята и се оставят да правите, каквото искате с тях. За тях, това е невероятен афродизиак.

4. Власт

По време на груб секс, мъжете са свободни и правят абсолютно всичко, което някога са искали. По този начин, жените усещат, колко много са искани от мъжа и ги прави по отворени.

Това да се подчините сексуално не значи, че сте пасивни, напротив това е акт на активна възприемчивост. Грубата сила на проникване възбужда жената, а колкото по-възбъдена е тя, толкова по-силен се чувства и мъжът. По този начин сексът става горещ и незабравим за двамата. 

5. Егоизъм 

Мъжете могат да правят каквото си искат. Какво по-хубаво от това. Той сам взема решенията, контролира и няма нужда да се въздържа от нищо. 

Не всички мъже обичат да са контролиращите. Има мъже, които биха избрали жената да е тази, която доминира. Мъжете, които са с високи позиции в бизнеса, обичат да предоставят властта в леглот, на жената да себе си.

Ако и двамата искате да доминирате, просто си разменяйте ролите, така че всеки да има възможността да командва. При всички положения, грубият секс е интересна промяна за скучното и еднообразно ежедневие.
Пробваите и ще разберете, колко е възбуждащ грубият секс.

Направете го с човек, на когото имате доверие. Говорете с него да бъде по-груб следващия път, когато правите секс. Разберете дали сте на едно мнение и след това действайте!

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448