5 знака, че той не е за вас и трябва да се разделите с него

Любопитно 06.08.2020 20:00 Снимка: ДНЕС+

5 знака, че той не е за вас и трябва да се разделите с него

Всички определяме раздялата като нещо тъжно, неприятно, изпадаме в депресия и страдаме.

Ако една връзка ви носи повече негативни емоции, отколкото позитивни, няма ли да е по-добре да я прекратите и да продължите живота си с някой по-достоен.

 Ето няколко признака, които ще ви подскажат дали е време да сложите край.

1. Ако постоянно се карате за дреболии

Колкото и обичайни да са скандалите в една връзка, постоянните караници определено са знак, че с този човек вече не се обичате. Това не само влияе зле на нервите и здравето ви, но и ви пречи пълноценно да прекарвате дните си. Какъв е смисълът да сте във връзка с човек, с когото се карате за всяко нещо, дори и да е незначително. В такъв случай определено решението е да прекратите взаимоотношенията си с него.

2. Връзката ви кара да се чувствате потиснати

Aко се чувствате тъжни, определено не бива да продължавате да сте във връзка, която не ви доставя удоволствие и не ви прави щастливи. С колкото и страдание да е свързана раздялата, по-добре е да продължите напред, отколкото да си губите времето с човек, от когото не сте напълно удовлетворена.

3. Не виждате бъдещето си с този човек

Ако го обичате истински, определено ще мислите за общо бъдеще. В случай, че това изобщо не ви минава през ума, си губите времето с грешния човек. Ако него го няма в бъдещите ви планове, то определено любовта ви не е истинска и няма смисъл да продължавате да сте заедно.

4. Имате съмнения, че половинката ви изневерява

Aко любовта все още я има във връзката ви, определено няма да имате основание да се тревожите какво прави половинката ви, когато не е с вас. В случай, че постоянно се тревожите и дори понякога не сте в състояние да вършите ежедневните си задължения, то от тази връзка няма смисъл. Ако човекът до вас ви обича истински, по никакъв начин не би ви дал повод да си мислите, че ви изневерява.

5. Ако сте способни да изневерите

Един човек е способен да изневери единствено и само ако не се чувства добре в дадена връзка и това не е точната половинка за него. Ако сте способни да изневерите, по-добре навреме прекратете отношения с въпросния човек, за да не се стига до нещо по-лошо.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448