5 правила за спонтанните креватни изпълнения за една нощ

Любопитно 12.09.2023 13:40 Снимка: ДНЕС+

5 правила за спонтанните креватни изпълнения за една нощ

Какво да правим, ако в момента не сме връзка или просто ни се налага да си останем у дома? Изправени пред такъв проблем, може да изберем рискованият, но пълен с адреналин вариант на еднократните сексуални изживявания. Стига да ви се иска и да ви стиска, да го осъществите. Но всяка "игра" си има правила. 

Ето и кои са петте основни правила при секса за една нощ с непознат/а:

Без екстремен секс
Разбира се сексът с непознат (нов) човек не означава непременно смущение, особено ако сте се уговорили само за една среща. Важно е обаче да не практикувате екстремен секс или пък да залагате на болезнени техники или трудни пози с човека, когото виждате за първи път. 

Няма гаранция, че новият партньор е умел любовник, който може да гарантира безопасността на сексуалния експеримент.

Използвайте приложения
Може скоро да не ни позволят да ходим отново по баровете, а пък и едва ли някой обича да кисне на бара и да чака „някоя бройка“. Именно заради това е добре да използвате специалните приложения за запознанства (или директно за секс), които в последните години се развиха много.

Важният и добър детайл тук е, че можете да разберете дали ще си паснете с непознатия човек още преди да се окажете с него в леглото.

Търсете срещи без стрес
Ако видите някой прекалено нахален и самоуверен, че дори арогантен мъж, то знайте, че легнете ли с него ще си навлечете куп неприятности на главата. Силният пол пък трябва да внимава за жените тип „хищници“, тъй като те също са истински таралеж в гащите – буквално и преносно.

Съгласете се за всичко, но „на ръба“
Да предположим, че сте се забили с непознат/а в бара и вървите към секса. Да, но къде ще стане това? Във вас или в тях? Кой ще плати таксито? Ще останете ли да спите заедно или директно ще си тръгнете след секса? А какво ще се случи след това?

Много въпроси, а отговорите им трябва да са на „ръба“. Тоест хем да се съгласите, хем това да се случи в някакви разумни, приемливи и безопасни граници.

Не забравяйте за защитата
Вероятно това е основният и най-важен момент в секса за една нощ. За първи път виждате човек, за който не знае с каква бактериална „изненада“може да ви сюрпризира неприятно. Именно заради това е много важно да използвате презервативи.

Дори да използвате орални контрацептиви, не забравяйте да си купите и презервативи, тъй като вирусите и инфекциите не са най-доброто напомняне за случайния секс с непознат.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482