5 начина сексът да бъде по-продължителен

Любопитно 27.01.2022 11:14 Снимка: ДНЕС+

5 начина сексът да бъде по-продължителен

Голяма част от жените са недоволни от това, че мъжете, с които правят секс свършват прекалено бързо. Около 10 минути е средната продължителност на сексуалния акт, което не е достатъчно, за да изпитат удоволствие и двамата партньори и особено жената да достигне до оргазъм.

Според изследвания мъжете достигат до оргазъм между 2 и 5 минути след началото на сексуалното преживяване. Има много неща, които влияят негативно на представянето ви в леглото – комплекси, алкохол, наркотици, физическо състояние, стрес. Тези неща понижават либидото ви.

Комплексите, физическото състояние, употребата на алкохол или наркотици, стресът от първия път, могат да понижат либидото ви.

Ако сте във връзка от скоро е нормално все още да не сте се напаснали и да не изпитвате на 100% удоволствието от секса.

Ето и няколко съвета, които ще са ви от полза ако сте заедно отдавна и мъжът ви свършва твърде бързо:

  1. Мастурбация

Предварителната игра може да му помогне, но и да му изиграе лоша шега. Има голям шанс да правите по-продължителен секс, ако няколко часа преди това той е мастурбирал и успял да свърши. Това ще му помогне да не е напрегнат и може да стигнете до оргазъм и двамата.

  1. Втори опит

Ако той свърши прекалено бързо, не се притеснявайте. Оставете го да си почине за 10-15 минути и опитайте втори път. Обикновено, втория път е по-вълнуващ за жената, защото мъжът може да продължи по-дълго. 

  1. Опитвайте нови неща

Ако правите секс всеки път в една и съща поза няма как да достигнете до оргазъм. Опитвайте нови неща и сменяйте различни места. Често новите неща възбуждат повече и двама ви. Така ще правите по-дълго секс и ще разнообразите връзката си.

  1. Притискайте основата на пениса

Пристискайки основата на пениса му може да задържите за малко еякулацията. Притискането спира кръвооттока на тази част от тялото и удължава сексуалния акт.

  1. Използвайте медикаменти

Ако мъжът всеки път свършва бързо се консултирайте с лекар, който да му изпише специални медикаменти, които да предотвратят това.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648