4 начина, да разберете дали е „мамино синче“

Любопитно 07.08.2020 13:00 Снимка: ДНЕС+

4 начина, да разберете дали е „мамино синче“

Всеки добър мъж уважава жена си, кара я да се чувства обичана и специална. Това отношение често произлиза от доброто възпитание и връзката с майка му. Но какво се случва, когато вашият партньор и мама са твърде близки? Със сигурност нищо хубаво. Затова имайте едно наум, ако се сблъскате с някой от тези 4 знака.

1. Постоянно се обажда или идва на гости

Независимо дали живеете заедно, или не, майка му няма никакви скрупули да се обажда по 10 пъти на ден или да идва неочаквано на гости, носейки мусака в кутия. Още по-притеснително е, ако комуникацията не е едностранна и мъжът ви не вижда нищо нередно в това да прекъсне романтична вечеря, за да се обади на мама.

2. Тя е негов личен асистент

Ако половинката ви има навика да оставя прането си в ръцете на мама, да не оправя леглото си или да не пазарува хранителни продукти, бъдете сигурни, че той е "мамино синче". И най-лошото е, че той наистина се наслаждава да е обгрижван и няма никакво намерение да промени положението.

3. Купува му дрехи и бельо

Разбира се, няма нищо лошо в това една майка да зарадва сина си с хубава риза за Коледа. Но ако тя носи отговорност за външния вид на сина си, избирайки му целия гардероб, включително и бельото, то имате сериозен проблем.

4. Тя е касичката му "за черни дни"

Макар вече да е пораснал мъж, да ходи на работа и да изкарва пари, той все още разчита на финансовата подкрепа на майка си. Когато останат няколко дни до заплата, мама винаги е насреща да помогне. Това говори, че партньорът ви няма никаква финансова култура и не може да разпределя добре доходите си.

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286