10 основни грешки, които жените допускат в интимните връзки

Любопитно 09.10.2021 11:16 Снимка: ДНЕС+

10 основни грешки, които жените допускат в интимните връзки

Сексът е забавление и удоволствие за двама влюбени. Много жени обаче забравят за собствените си наслаждения, напълно фокусирайки се върху света на мъжките преживявания.

Следват десетте – без заобикалки казано – най-глупави женски навика в сексуалния живот, които пречат на дамите да изживеят върховната наслада.

Да поставят неговите сексуални желания над своите

Той иска постоянно тя да е отгоре, но не отговаря с реципрочност? Или винаги е готов да ѝ предостави пениса си за орални ласки от нейна страна, но дойде ли ред да прояви внимание към любимата си, все „го мързи“, „изморен е“ или, което е по-лошо, „това не е работа за мъже“ са в репертоара му да откаже такова? Категорично това не бива да се търпи. Не б-и-в-а! Сексът е удоволствие за двамата, а не задоволяване само на неговите похотливи желания. Той също следва да прояви старание и внимание!

Капанът на лъжата, когато всеки път тя казва „свърших“, макар нищо подобно да не се е случило

Случва се много често мъжът да не е наясно и да не умее да достави на любимата си удоволствията, от които тя има нужда. Жените, които премълчават, че не получават нужното им, продължават да се усмихват и си дават вид, че всичко е наред и така трябва да бъде, заслужават порицание. Нима е толкова трудно, да се открият подходящите намеци или директно жената да вземе нещата в свои ръце и да ги насочи в правилната посока?

Да позволяват на мъжете, да изпълняват похотливите си желания, въпреки че на жената това не ѝ харесва

Да речем, че той отдавна си мечтае за анален секс, а жената му позволи да изпълни желанието си, без изобщо да иска такова изживяване. Няма да бъде изненадващо, ако на нея това изобщо не ѝ донесе удоволствие. За какъвто и да е вид еротични експерименти, най-добре е нещата предварително да бъдат договорени, за да не се стига до неприятни изненади.

Да се започва сексуална връзка с мъж, за когото жената не знае нищо

Той може да е красив, да се държи прилично, но проблемът не се крие дори в това, че след време може да разкрие истинската си същност, за която не сте подозирали. Никой не е застрахован срещу подобно развитие на нещата. Най-важно е жените да не забравят и пренебрегват рисковете за личното им здраве. Неизброими са случаите, когато жена си ляга с мъж, когото току-що е срещнала, а после дни наред се моли на всевъзможни божества с надеждата, че мачото не боледува от нещо сериозно. За този аспект следва да се мисли от по-рано, да не се пренебрегват средствата за защита и при съмнения да се правят навреме нужните изследвания.

По време на секс да се мълчи за неща, които не ѝ харесват

Ако ритъмът, движенията или пошляпванията на мъжа карат жената да се дразни, да изпитва неприятни усещания или дори болка, не следва да се мълчи! По-добре е деликатно да се помоли за смяна на позата, отколкото жената да започне да губи желание за секс с любимия мъж.

„Разкрасяване“ преди секс

Сигурно има и по-неприятни неща от това, един от двамата да прекъсне интимните забавления, за да отскочи до банята, да се мие, да си чисти зъбите или да си облича секси бельо. Има ли смисъл от подобни „прекъсвания“, когато забавлението вече е поело по пътя към удоволствието? Кой ще се тревожи за такива неща? Жените, постъпвайки понякога по този нелеп начин, не си дават сметка, че те, например, не карат мъжете си да ходят да се бръснат преди всяка целувка, нали? Дами, започнало ли е нещо, оставете процедурите по разкрасяване за после, защото в момента имате да вършите само едно – да шепнете (или крещите) „Да“!

Да отказват секс, ако не са се епилирали

Разбира се, уговорката е, че не говорим за „растителност“, отглеждана шест месеца или първият секс с нов партньор. Почти е сигурно, че на планетата ни живеят един-двама мъже, които биха отказали секс на жена, само защото тя в точно този момент не е безупречно гладка. Жените следва да отхвърлят притесненията от подобен тип и да се наслаждават на живота, защото по подразбиране са идеалните човешки същества!

Да се притесняват, когато трябва да споделят, че в момента са в менструация

За всеки мъж е ясно, че с жените периодично се случва такова нещо. Затова няма нищо чудно, че ако любимата жена цяла седмица се прави на недостъпна и отказва секс, оправдавайки се къде с лошо настроение, къде с главоболие или умора, мъжът се притесни и почне да настоява за посещение при лекар или – не дай си боже – настоява да готви три пъти на ден пилешки супи. Споделянето, че сега е „онзи период“ не е толкова трудно и ще подскаже на загрижения, че е нужно само да прояви внимание и да осигури на жената малко спокойствие.

Както и премълчаването за някакви болежки

За съжаление, доста жени се сблъскват със заболявания в интимната област, без дори да се досещат за тях. Много са инфекциозните болести, които „дремят“ в организма, без да се проявяват с някакви симптоми: неприятен мирис, секрети или други некомфортни усещания. Дори и да липсва симптоматиката, такива процеси пречат на жената да получава удоволствие от секса. Затова, дами, в никакъв случай не отлагайте посещенията при гинеколог.

Да се притесняват, как изглеждат по време на секс

„Ама дали краката ми не са прекалено пълни? Ох, ами тези гънки дали се виждат?“ Това не са мисли, които е подходящо да витаят в женски мозък по време на секс. Отпуснете се, жени! Най-малкото, защото по същото време мъжът с вас не се замисля колко са ви разрошени косите, нито колко парчета торта сте изяла или защо наяве изглеждате с десетина кила повече, отколкото заявените преди първата ви среща. На този мъж сте му харесала и още повече му харесвате, защото правите секс с него.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448