Простреляната жена в метрото е в нестабилно състояние, имала е билет за Брюксел

Крими 13.05.2021 09:16 Снимка: ДНЕС+

Простреляната жена в метрото е в нестабилно състояние, имала е билет за Брюксел

Няма преки свидетели на кървавия случай

Простреляната жена в метрото е в нестабилно състояние, съобщава Нова тв. Вчера 63-годишен мъж се самоуби на метростанция „Летище София“, след като преди това стреля 4 пъти в 56-годишна жена в едно от влакчетата.

От реанимацията на болница „Св. Анна“ уточняват, че пострадалата е претърпяла две операции и е в реанимация в много тежко състояние. Лекарите са извадили два от куршумите в тялото ѝ, а третият е намерен на мястото на инцидента.

Мъжът и жената са имали свои семейства и нямат роднинска връзка помежду си. Разследващите предполагат, че са имали интимни отношения, но това предстои да се изясни тепърва.

„И двамата са български граждани. Свидетелите, които сме установили към настоящия момент, са открили и двамата в безжизнено състояние на пода на мотрисите. Преки очевидци към момента няма. Оръжието е законно притежавано, ние сме го установили. Мъжът има трудов договор и работи в охранителна фирма", коментира ст. комисар Георги Хаджиев от СДВР. По думите му предстоят процесуално-следствени действия, които на по-късен етап ще дадат възможност да се проверяват една по една версиите, и в съответствие с това да отпадат конкретните версии.

Очаква се по-късно днес разследващите да дадат още информация за престъплението./NOVA

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438