Осъдиха проститутката, задигнала ролекс от пловдивчанин, докато колежка го обслужва

Крими 11.12.2022 12:34 Снимка: ДНЕС+

Осъдиха проститутката, задигнала ролекс от пловдивчанин, докато колежка го обслужва

Прокуратурата поиска по-голямо наказание, но окръжните магистрати потвърдиха решението на първата инстанция - 8 месеца условно

Присъдата на проститутката Нина Скерлетова, която задигна три скъпи часовника от пловдивчанин, докато нейна колежка го обслужва, е 8 месеца условно с изпитателен срок от 3 години. Решението е на Окръжния съд в Пловдив и е окончателно. Същото наказание постанови и Районният съд през април, последва протест от страна на прокуратурата, но той беше отхвърлен. 

Скерлетова живеела под наем в Пловдив с друга жрица и двете рекламирали услугите си в социалните мрежи. На 11 януари т. г. мъж се прибрал в дома си, пийнал си и след полунощ решил да си поръча проститутка. Свързал се със съквартирантката на Скерлетова и се уговорил с нея да го посети. Тя взела и съквартирантката си, двете отишли на адреса и направили на клиента предложение за тройка. Той отказал, но платил и на отхвърлената. След това започнал да се забавлява с другата жрица, в това време Скерлетова открила в гардероба три скъпи часовници, сред които и "Ролекс", и ги взела. После двете жрици се прибрали и Скерлетова показазала плячката на колежката си.

Мъжът установил липсата на часовниците, чиято обща стойност е 16 850 лв., на другия ден. Подал жалба в полицията, писал и в социалните мрежи за случилото се. Така Скерлетова била заловена. На първа инстанция тя отказа да даде обяснения, но призна вината си и изрази съжаление. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648