Найденов към Васил Божков: Излежи си присъдите за убийства и после се занимавай с политика

Крими 06.07.2020 11:51 Снимка: ДНЕС+

Найденов към Васил Божков: Излежи си присъдите за убийства и после се занимавай с политика

„Ти ела да излежиш присъдите си за убийствата на М.В. ; Й.Д.; А.П. ; и Б. С. и после се занимавай с политически проекти.“ Така бившият съдружник на обвиняемия Васил Божков – Цветомир Найденов се обърна задочно към укриващия се в Дубай бизнесмен.

„Гледам, че Велинградската страхлива мишка призовава #бъдетесмели... от Дубай и се страхува от хунта?! Чери, ти си първият политически бежанец в Дубай за послените 100 години... други няма. Там бежанците се крият за криминални престъпления, предимно за финансови такива. Ти обаче си убиец, това ти е проблемът...“, написа Найденов в профила си във Фейсбук.

По-рано днес Божков пусна видео в профила си в социалната мрежа, в което обясни основните цели на политическия си проект. Сред тях са създаването на партия, отнемане на властта, пряка демокрация.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, за подбудителство към убийството на четири лица и др./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.16509
RON RON 10 4.04448
TRY TRY 10 2.38545
USD USD 1 1.66241