Божков в стария си стил: С пура и череп до главата (ВИДЕО)

Крими 29.07.2020 09:34 Снимка: ДНЕС+

Божков в стария си стил: С пура и череп до главата (ВИДЕО)

Укриващия се в Дубай хазартен бос Васил Божков започна дългоочакваното отговаряне на „най-важните въпроси в държавата“. Това се случва навръх рождения му ден, той днес става на 64 години.

Първият въпрос, на който Божков реши да отговори, беше „Кой дърпа конците в България?“

Отговорът обаче едва ли ще задоволи последователите му в мрежата, които продължават да възлагат огромни надежди, че Черепа ще разкрие дълбоки схеми и ще извади видеа и документи срещу управляващите.

„Бойко, Шиши, още няколко типа около тях като Влади Горанов и Гешев. Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато.  Слагат техни аватари и управляват. Не може едно дебело момче да стои в сянка – има 10 вестника и една  компрометирана телевизия, да управлява цялата държава. Трябва да се преодолее страха. Не може Гешев да арестува един милион души“, обяви объркано Божков с пура в ръка.

Видеото е записана уж под формата на интервю, като в началото на записа въпросът е зададен на английски език. Явно целта е да се създаде внушението, че може би чуждестранен журналист е потърсил българина и го пита какво се случва в България. Отговорът обаче е на български и нищо повече не намеква защо е избран подобен подход.

Сцената за „интервюто“ също беше внимателно аранжирана – от пурата до черепа на заден фон. Самият запис е правен с няколко камери (или на няколко дубъла) и след това е монтиран./tribune.bg

 

CHF CHF 1 1.81028
GBP GBP 1 2.16418
RON RON 10 4.04314
TRY TRY 10 2.30046
USD USD 1 1.6551