Владиславово – районът с най-ярък отпечатък на СДС-Варна

Избрано 02.04.2021 10:53 Снимка: ДНЕС+

Владиславово – районът с най-ярък отпечатък на СДС-Варна

„Владислав Варненчик“ е най-бързо променящият се район на Варна. Тук отпечатъкът на СДС и на бившия районен кмет д-р Янко Станев е най-ярък  – с първото  училище в страната, построено след 10 ноември, първата поща, озеленяване и благоустрояване. Това е основата на добра традиция, върху която днес управлението на ГЕРБ продължава да съгражда. Това заяви на среща с избиратели във варненския район „Владислав Варненчик“ Желез Железов, кандидат за народен представител от СДС-Варна, в общата листа ГЕРБ-СДС /номер 28 и преференция 110 в интегралната бюлетина/.

Сред реализираните проекти във Владиславово най-мащабни са  Спортният комплекс за над 8 млн. лв., чието официално откриване предстои, но базата се ползва  от спортните клубове, когато ограниченията заради пандемията позволяват това. Железов подчерта личната заслуга министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който е на четвърта позиция в листата на ГЕРБ-СДС във Варна.

Друг важен инфраструктурен проект е рампата от бул.  „Атанас Москов“ към магистрала „Хемус“, както и изцяло обновеният четвърти микрорайон около поликлиниката, благоустрояването на паркинги, пешеходни алеи и околоблокови пространства във втори микрорайон /Кайсиева градина/.

От април владиславовци ще могат да кандидатстват за финансиране на микропроекти до 5 хил, лв., с които да подобрят градинките пред входа на блока. Общинската програма от година на година печели все повече ентусиасти именно във „Владиславово“, „Възраждане“ и „Младост.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448