Слави Трифонов: Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание израза „Сърби, боли, драго ми е“

Избрано 08.06.2023 16:59 Снимка: ДНЕС+

Слави Трифонов: Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание израза „Сърби, боли, драго ми е“

Лидерът на ИТН попита Иванов, Петков и Василев - Искате ли Делян, или не го щете?

„Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание българския израз „Сърби, боли, драго ми е“. Щеше да е смешно, ако не касаеше публични хора с претенции, които, на всичкото отгоре, в момента управляват държавата. Вие - Христо, Кирил и Асен, в крайна сметка искате ли Делян  или не го щете? Нали ДПС са ви необходими за конституционна реформа, според вас“, пита с публикция във Фейсбук лидера на ИТН Слави Трифонов.

„Вие загърбихте цялата си реторика от последните години, престъпихте желанието на избирателите си, излъгахте най-безсрамно и без угризения и достойнство потърсихте подкрепата и помощта на ДПС.  И желанието ви се сбъдна. ДПС обяви, че ще ви подкрепи, ще участва заедно с вас за промяна на Конституцията, оттегли подкрепата си за Главния прокурор и лично Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ гласуваха вашето правителство да стане факт“, отбеляза още Трифонов.

„Но днес Христо Иванов заяви от трибуната на Народното събрание, че много иска ДПС, ама няма желание. А след това се оказа, че един час стои в стаята на ДПС. Аз съм практичен човек, но започвам да се обърквам. Ще правят ли секс младите партньори или само ще се целуват? Няма лошо. Целувките са хубава и романтична работа. Но от целувките единият от партньорите може да се възбуди и да се стигне до правене на любов. А при правенето на любов  зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш. А Христо Иванов и ПП са от другата страна на любовното оръжие. Така че трябва да приемат съдбата си, защото сами си я пожелаха“, категоричен е Трифонов.

Още по темата

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648