Слънчогледите в политиката се опитват да се продадат при предстоящите парламентарни избори

Избрано 11.07.2020 15:40 Снимка: ДНЕС+

Слънчогледите в политиката се опитват да се продадат при предстоящите парламентарни избори

От Фейсбук профила на Нидал Алгафари

Приятели,

слънчогледите в политиката се опитват да създадат ситуация в която да се продадат при предстоящите парламентарни избори.

На бездомните кучета им е ясно, че тези слънчогледи не могат да съберат с всичките си напъни повече от един до три процента взети заедно, но ще имат медийни участия, ще говорят умно и революционно и ще се надат да бъдат приети под крилото на някой партия с шанс да бъдат турени на избираеми места.

Слънчогледите, които така неистово искат да дискредитират Почетния на Движението му правят ценен подарък. При всеки подобен опит Движението се консолидира и втвърдява даже и колебаещите се привърженици. Така политическите слънчогледи гарантират много добро представяне на ДПС при следващите избори и ги правят за пореден път непреодолими съюзници на тези, които ще са на власт.

Същите слънчогледи при следващите избори ще са разпръснати, защото нямат едно виждане за развитието и управлението на държавата. От крайно десни изказвания до крайно леви такива ще се изпокарат още преди да са седнали на кръгла маса. Това до какво ще доведе? До стягане на редиците на ГЕРБ около вожда им и поредна победа на изборите.

Как се очертават за мен следващите избори при тези действия на Радев и слънчогледите?

Победа за ГЕРБ с малко, но достатъчно, поредна загуба на БСП с малко, но достатъчно. Много добро представяне на ДПС и те ще са тези, които ще решават съдбините на България, водени от Почетния им Председател.

Представящите се за Патриоти ще бъдат заместени вероятно от "Има такъв народ", които ще получат нова трибуна.

Тез, които сега излизат по площадите, умните, интелигентните, можещите, ставащите за пореден път ще бъдат употребени и ще излизат отново и отново, докато не се сетят, че трябва да се съберат в проект.

CHF CHF 1 1.816
GBP GBP 1 2.19761
RON RON 10 4.01336
TRY TRY 10 2.16883
USD USD 1 1.61332