СДС: За гласа на разума срещу юмрука, срещу илюзиите и срещу разделението! Глас за доц. Медиха Хамза

Избрано 11.11.2021 14:49 Снимка: ДНЕС+

СДС: За гласа на разума срещу юмрука, срещу илюзиите и срещу разделението! Глас за доц. Медиха Хамза

Доц. д-р инж. Медиха Хамза е кандидат за народен представител от СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС на предстоящите избори за Народно събрание с номер 32 и преференция 106.

Илия Кафалийски, районен председател СДС-Одесос

"За Медиха мога да говоря много дълго, защото се познаваме много отдавна.

Първото нещо, което искам да кажа, е, че това е един човек, който първо държи на думата, държи на истината, и държи, когато каже нещо, да го прави. Бяхме заедно общински съветници и бях впечатлен от начина, по който тя държи за изпълнението на всичко онова, което искат хората – онези хора, които живеят в кварталите, онези хора, които имат проблеми, онези хора, които вярват, че техните проблеми могат да бъдат решени от човек като Медиха Хамза.

Казвам това, защото многократно сме правили неща заедно, но това, което тя е направила, и в образованието, и като човек, и най-елементарните неща – злободневните, такива неща, които обикновените хора ги харесват, без значение кой, какво, кога… Без много думи, с много действия, с истинност и с нещо, което винаги ми е правило впечатление – усмивката, чаровността и държането на истината и на изпълнението на всяко нещо, което е казала – това изключително много ме е впечатлявало. Затова аз съм за нея и знам, че тя, като депутат, не само ще си свърши работата, но ще направи и много повече от онова, за което всички останали само говорят.

Вярвам, че в бъдеще ще имаме един истински депутат, който знае за какво се бори и за какво живее!"

Гинка Христова, журналист

"Моят глас е за бюлетина с номер 32 и преференция 106 – за Медиха Хамза – казва каквото мисли, прави, каквото казва! Гласувам за протегнатата ръка на Медиха! За гласа на разума, срещу юмрука, срещу илюзиите и срещу разделението. Гласувам за обединение! За Медиха Хамза!"

Веселин Василев, заместник-кмет на район „Приморски“

"В неделя аз, моето семейство, моите родители, децата ми, всички мои приятели, ще гласуват за СДС. За СДС, и за нашия представител – Медиха Хамза. Доц. д-р инж. Медиха Хамза – прекрасен приятел, честен човек, почтен. Време е СДС отново да има свой депутат и това ще бъде най-достойният кандидат – доц. Медиха Хамза."

Коста Владимиров, общински съветник в град Провадия

"Ще гласувам за доц. д-р Медиха Хамза, защото тя знае, тя може, тя е доказала, че е мост между поколенията и е представител на академичната общност; само науката и иновациите могат да изведат България напред, по пътя на по-доброто бъдеще."

Юрий Колев, районен председател СДС-Приморски:

"Скъпи варненци, съмишленици и съпартийци,

На 14 ноември предстоят важни избори за България. Общата коалиция ГЕРБ-СДС на тези избори трябва да постигне пълен успех. Това означава мандати, които да дадат възможност за формиране на ново правителство. В листата на ГЕРБ-СДС във Варна кандидатът на СДС е доц. д-р Медиха Хамза – един достоен човек, жена с много качества, майка, професионалист, човек, който цял живот се е грижил за проблемите на хората и е търсил тяхното решение. Аз вярвам, че тя ще бъде един достоен народен представител в следващия парламент, затова ви призовавам: на 14-ти ноември гласувайте с номер 32, и с преференция 106 за доц. Медиха Хамза! Бог с нас!"

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648