Румен Христов: СДС е жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват

Избрано 07.04.2021 15:52 Снимка: ДНЕС+

Румен Христов: СДС е жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват

Ще оправдаем доверието ви и ще вървим по пътя, който ви обещахме, каза на избирателите председателят на партията

„СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват“, посочва в отворено писмо до членовете и симпатизантите на партията след парламентарния вот в неделя нейният председател Румен Христов.

„Десетки хиляди гласуваха преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ-СДС, което е достоен принос на синята партия за победата на нашата коалиция. Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия“, подчертава председателят на СДС.

По думите му СДС може да се възроди след оставането ѝ извън парламента през 2017 г.

„Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател Ви обещах, че това не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното й връщане в парламента”, припомня още в писмото си Христов. Той благодари за подкрепата за „истинското дясно“, за европейския път на България, за новата кауза на СДС –„Българите - европейски граждани с европейски доходи!

„Ще оправдаем доверието ви и ще вървим по пътя, който ви обещахме! Благодаря ви, приятели!", допълва председателят на СДС./tribune.bg

CHF CHF 1 1.78452
GBP GBP 1 2.27256
RON RON 10 3.96937
TRY TRY 10 1.90528
USD USD 1 1.61893