Радев е на летуване в Ню Йорк, изпраща Йотова да плаши

Избрано 22.09.2023 14:21 Снимка: ДНЕС+

Радев е на летуване в Ню Йорк, изпраща Йотова да плаши

Празникът затова е празник. За да бъде развален. Илияна Йотова на връх тържествата във Велико Търново: Искат да сложат ръка на службите, президентът няма да позволи! Какво разбира Йотова от "служби" е друга тема. Но прави впечатление наглостта на хората от "Дондуков"№2.

Излиза, че шефовете на специалните служби-ДАНС, ДАР, Военно разузнаване са някакви специални хора и най-важното недосегаеми, защото са назначени от Радев.

И са някаква константа. Още преди две години, когато президента с машата си Бойко Рашков  обезглави службите и набута свои хора там, предупредих, че за първи път в демократичната ни история става чудовищна концентрация на власт в едно лице. В случая Радев. Това и сега не е променено.

Преди две години тези, дето сега искат да "реформират" службите, нямаха никакви забележки към президента. Нещо повече. Те гласуваха за негов втори мандат.

Получава се поредната шизофрения. Бойко Рашков, който като силов вицепремиер в първото служебно правителство на Радев обезглави за една седмица службите, сега стана шеф на парламентарната комисия за техния контрол. От името на ПП-ДБ.

А, сега, де? Тук и психиатрите не могат да помогнат. Радев е на екскурзионно летуване в Ню Йорк, а и селските сборове свършват, затова е пратил Йотова да плаши. Аз не разбирам защо не прати "Майстора"? Той по разбира от служби, нали е бил агент на ДС? 

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583