Предозиране: Гешев обяви фалшиви показания на пълнолетна за „блудство с дете“

Избрано 07.06.2023 18:07 Снимка: ДНЕС+

Предозиране: Гешев обяви фалшиви показания на пълнолетна за „блудство с дете“

Превръща ли се Прокуратурата в машина за фалшиви новини?

Прокуратурата поиска имунитета на депутат с инициали Д.А. за блудство с дете, съобщават медиите.  

Съобщението на Прокуратурата е абсолютно подвеждащо, тъй като източник на Tribune разкри, че става въпрос за сигнал, подаден срещу Даниел Александров от Даниела Колчакова, която този месец става на 18 години.

Колчакови от години са съседи на семейството на Даниел Александров и съпругата му Джанан Манолова, с която имат малка дъщеря. Синът на Колчакови - Борислав демонстрира възхищението си към спортните успехи на Даниел в социалните мрежи и не крие, че са приятели.  

Запознати твърдят, че атаката срещу Даниел Александров започнала, когато съпругата му се е изнесла преди два месеца за пореден път от дома им. Тя обаче е останала в близки отношения със съседите им и най-вече с дъщерята Даниела.  

Според наш източник, именно близостта с Джанан Маноловае причината почти пълнолетното момиче да обвини Даниел Александров в опит за блудство, тъй като със съпругата му са в процес на развод. 

Сигналът от Даниела Колчакова е подаден преди месец в столично РПУ, като самият Александров не е викан дори за обяснение. Само три дни след като е пуснала фалшивия сигнал Даниела Колчакова размисля и оттегля жалбата си.

Вероятно фактът, че Даниел Александров в момента е депутат от ГЕРБ подсилва желанието на Прокуратурата този съмнителен казус между съпрузи да бъде раздухан по възможно най-грозния начин пред обществото.  

Защо обаче трябва да се стига до разпространение на откровена лъжа за възрастта на почти пълнолетната Колчакова, за която Прокуратурата твърди, че е дете?!

„В Дупница, където е роден депутатът, се говори, че двамата със съпругата му са в развод отдавна. Тя завела детето, което е почти на 18 г. да подаде жалба. От полицията ги върнали, защото тя не е роднина на момичето и казали да се яви с родителите си“, пише „24 часа“.

Пред медии Александров потвърди, че е в развод. „Нищо от това, което се пише по мой адрес не е вярно. Ще гледам да запазя името на бившата си спруга, защото тя е майка на моето дете“, заяви Александров и подчерта, че обвинението с което прокуратурата иска имунитета му не е вярно. /tribune.bg

 

Даниела Колчакова
Даниела Колчакова

 

 

 

 

Джанан Манолова с баща си
Джанан Манолова с баща си
CHF CHF 1 2.02237
GBP GBP 1 2.32242
RON RON 10 3.93369
TRY TRY 100 5.44702
USD USD 1 1.79632