Позиция на ПП“Свобода“ относно разпространението на фалшиви новини от сайта „Проватон“

Избрано 12.07.2020 16:02 Снимка: ДНЕС+

Позиция на ПП“Свобода“ относно разпространението на фалшиви новини от сайта „Проватон“

СКАНДАЛНО!!!

След декларацията на ПП СВОБОДА по повод разпространение на фалшиви новини и проведено разследване се установи, че източникът на клеветническата кампания срещу нас е някакъв сайт "Проватон", в едно с присъдружния му "Силна Варна". Поради осветляванато му, същия бе принуден официално на страницата си да признае съпричастност към писането на пасквилите срещу нас.

По информация от наши източници, зад въпросния сайт стоял някой си г-н Димитър Димитров от Провадия,известен политически хамелеон,мошеник и търгаш. Същия бил осъден за крупни измами с ДДС и е със запорирано имущество от КПКОНПИ на стойност почти 500 000 лв., което според тях е причина за старта на новият бизнес-"медиен рекет".

В тази връзка най-официално каним "г-н Проватон", който и да се крие зад този за сега анонимен образ, да прояви доблест и мъжество и да застане с името си , като потвърди съпричастността си към клеветите тиражирани от сайта.

Това ще даде възможност на ПП СВОБОДА да предприеме съответните съдебни процедури, както срещу сайта, така и лично срещу него,за което те лично ни предизвикаха.

Членове и симпатизанти на ПП СВОБОДА

 

CHF CHF 1 1.81549
GBP GBP 1 2.20686
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.18394
USD USD 1 1.60868