Новата мода е да внушават, че ГЕРБ готвели Младенов за приемник на Борисов

Избрано 04.01.2021 09:13 Снимка: ДНЕС+

Новата мода е да внушават, че ГЕРБ готвели Младенов за приемник на Борисов

От Фейсбук профила на Недялко Недялков

Особено ми е забавно как и отляво, и отдясно продължават да се гърчат от шубе, че Борисов уверено се придвижва към четвърти мандат.

И се чудят как да артикулират и да бабуват на евентуалното му "дезертьорство" от политиката. Което, разбира се, се случва само в техните мечти.

Новата мода сега е да внушават, че ГЕРБ готвели Николай Младенов за приемник на Борисов и бъдещ премиер. Бил "компромисна фигура", "харесван от Запада". Той се бил "връщал в България" и всички сега треперим - Ленин се връща от Полша все едно....

Чета подобни мантри и от агента на ДС Сашо (Илиян Василев), който се води инфлуенсър на розовите от Да, България, и от Мадам В., стенвестника на Корнелия Нинова.

Такава глупост буди единствено съжаление. Глупост, родена в мозъците на отчаяни и уплашени хора, които знаят, че пак ще вият като карпатски мечки след парламентарния вот.

Николай Младенов кандидат за премиер на ГЕРБ и ГЕРБ излиза от мача с около 4 процента, близо до чертата!

Не разбрахте ли, че ГЕРБ си има един единствен кандидат за премиер и този човек се казва Бойко Борисов? Единственият работещ и ефективен политик в държавата.

Колкото и да ви се иска той да се оттегли в полза на някакъв соросоид тип Томислав Дончев или Николай Младенов, това няма да се случи.

Няма да се случи поради безспорния факт, че без Борисов ГЕРБ няма да помирише власт, мандат, правителство, коалиция, влияние. Това е положението. Електоратът ще гласува за Бойко, въпреки хроничното презрение към чиновници и безполезници като двамата гореспоменати.

Не го пращайте в пенсия, не го пращайте президент, няма да ви се отвори парашутът, помнете думите ми. По-добре се стягайте за поредната горчива хапка и за още четири години Борисов.

С Дончев или Младенов ще е лесно, но няма да ви се уреди работата.

Егати нахалниците и манипулаторите, всъщност... /ПИК

CHF CHF 1 1.77335
GBP GBP 1 2.27343
RON RON 10 4.01204
TRY TRY 10 2.24625
USD USD 1 1.61027