Мрежата: Арестът на Борисов беше жалък опит за PR, пълен кретенизъм и излагация

Избрано 18.03.2022 21:50 Снимка: ДНЕС+

Мрежата: Арестът на Борисов беше жалък опит за PR, пълен кретенизъм и излагация

Истински взрив в социалните мрежи предизвика пускането от ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова , които снощи бяха задържан без ясни мотиви, доказателства и документи. Според членовете на ГЕРБ акцията от страна на управляващите е грубо показване на демокрацията.  

По-рано днес  стана ясно, че МВР не е предложило постоянен арест за Бойко Борисов, а  адвокатът му  Менко Менков заяви, че той още не е разпитан и не е ясно в какво е обвинен. 

Ето и част от коментарите:

Николай Бареков:

"Мащабната операция" на Рашката и Киро Най-тъпото се оказа много мащабна крачка към връщането за четвърти път на власт на Бойко Борисов. В праймтайма на Баджак новините бившият премиер излиза като победител и жертва едновременно. Ето полежа и в ареста на дървена пейка цяла нощ без доказателства и без да му предяват обвинения. Смях. Никаква "Европейска прокуратура" няма намесена в "операцията" по спасяването на канадското мекере и менте Киро Петков- тъкмо обратното, ментетата омаскариха Лаура Кьовеши и злоупотребиха с името и, докато румънката им беше "на крака" в София. Жалък опит за "Кризисен пиар" на едно злополучно, натрапено и некадърно управление, завършил с грандиозното му осиране. "Осиране" е точният термин. Сега следва STOP и скорошни избори! Промяната ще дойде истински, когато я пожелае и осъществи целият български народ, без да му се натрапват отвън и отвътре злощастни циркаджии със селски манталитет, опаковани като л@йна в целофан. Не забраввйте - цената на всяка патологична власт на всеки патологичен лъжец ще се плаща от целия български народ с десетилетия.

Мартин Карбовски:

Пускат Борисов.

Вчера ви казах, че няма на какво да се радвате. Правителството на Кирил Петков е глупаво и шашмаджийско правителство. Просто арестуваха човек, на когото не предявяват обвинения.

Те възкресиха Борисов с гламав ентусиазъм и порочна идея за цирк.

Оставка.

Стойчо Стойчев:

След снощното фиаско, лицата БР и КП дължат най-малкото извинения на: 1. Всички български граждани, задето подлудиха държавата за 24 часа с пълния си кретенизъм;

2. Всички граждани, които искат правов ред и нормално управление, защото се подиграха с техните надежди за правосъдие;

3. Своите ибиратели, задето ги посрамиха с пълната си палячовщина; 4. Плеядата коментатори, които цяла нощ и ден се видяха в чудо да оправдават и аргументират този пълен фарс;

5. Г-жа Кьовеши, чието име намесиха в неистовата си гаменщина. Сигурен съм, че тях не ги е срам. Аз обаче се срамувам, че тези елементи се титуловат министри и управляващи. Срам ме е от тях, много ме е срам!

Стефан Ташев:

Мисля, че след тази вечер оставката на Кирил Петков и Бойко Рашков е задължителна

 

Малина Едрева:

Фиаското на Рашков и стажантите в политиката приключи. Какъв срам за България - 21 век, член на Европейския съюз. А за демократичния свят, темата е Украйна. Зеленски, подкрепен на място, в Киев, от премиерите на Словения, Полша, Чехия. Тук е преломната точка. Работата наистина е на ниво “Всеки сам си преценя”. Дано мисленето не е превилегия.

Ивелин Николов:

 ЗАЩО ВЛАСТТА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ В ДУБАЙ ПРИ БОЖКОВ Всичко започна със съобщение от МВР, че Борисов е задържан в рамките на мащабна операция във връзка със 120-те сигнала за престъпления в България, обявени от европейския главен прокурор Лаура Кьовеши. Медийно беше "арестувана" и Менда Стоянова. Днес МВР си призна, че европрокуратурата няма общо със случая. Екшъна премина и през скромното признание на Асен Василев и Христо Иванов, че Борисов е в ареста заради Васил Божков. Рашков избяга от журналистите. Явно за него не е нещо особено, че е арестуван лидер на опозицията. През последните часове на деня, малко преди да изтече ареста на бившия премиер, от адвоката на Бойко Борисов Менко Менков разбираме, че клиентът му не е разпитван. Просто си е седял задържан. Не са предоставени никакви материали на адвоката на Борисов. От прокуратурата разбираме, че МВР не е предоставило и на тях материали, за да повдигнат обвинение или да поискат задържане до 72 часа. Това обаче не може да свърши така. Краят трябва да е ОСТАВКА на правителството и да си ходят в Дубай при Божков. Едва ли ги интересува управляващите, че нанесоха репутационни щети на България с това изпълнение. Все пак са за малко у нас.

Борис Марков

Кирчо Петков се самопредложил за свидетел…

Сега, след пълното фиаско, има ли още някой, който да не е убеден за колко глупави и некомпетентни момчета говорим?!

Абитуриенти…

П.С. Освен Ивет Добромирова да е поела PR-a на Кирчо, друго обяснение нямам.

Цветан Фиков

Кире, виде ли, че “няма никой над закона”?

Аре слазяй от високото, че ти се разреди кислорода и не знаеш вече кво правиш…

Петьо П. Блъсков

Борисов е свободен.

Без обвинения.

Разпитан като “свидетел”.

Държан е на дървена пейка. Без легло, без дюшек, без отопление.

Арестуван само заради параноята на един психопат. За реклама. За отвличане на вниманието от катастрофата на държавата.

Гнусни лъжци и крадци!

#ОСТАВКА

Димитър Главчев

След поредната дивотия в държавата, оставката е в режим на “неотложност” и “форсмажор” 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648