Миролюба Бенатова пак се занимава с генерал Мутафчийски

Избрано 23.02.2021 08:27 Снимка: ДНЕС+

Миролюба Бенатова пак се занимава с генерал Мутафчийски

Скандалната журналистка прави внушения с нелеп коментар и депутати с малки букви

След като през май миналата година Миролюба Бенатова провокира ген. Венцислав Мутафчийски в интервю, днес тя пак се захвана с него. Въпреки, че прогнозата за жертви в онова интервю се сбъдна, Бенатова реши отново да прави внушения.

Ето какво написа тя във Фейсбук:

Ваксините, Мутафчийски в джипа на Борисов и трябва ли да се легализира проституцията - темите, по които депутати от ДПС, БСП и ГЕРБ са готови да дискутират в рамките на един час национален тв ефир. Това са важните теми на деня. Да си знаете. Утре пак ще гледам, за да се осведомя за акцентите.

Направи ми впечатление, че тома биков от ГЕРБ едва не се извини на Велислава Кръстева от ДПС, че ако е такъв проблем, че Мутафчийски се вози при Борисов, може и да спре да го прави. Така, де, Мутафчийски им е скъп. И на ДПС, и на ГЕРБ.

Днес снимката му беше разпространена от автор Министерски съвет. Догодина може да е от другата страна на тротоара.


Гледам как мутафчийски слуша борисов. Слуша и кима. Бре, какъв висок праг на поносимост. Какво търпение. Какво разбиране. На виадукта. На пътя без посока. Към бъдещето. (справка - видео на Борисов от неговата страница. Показват го и по БНТ.) /tribune.bg

CHF CHF 1 1.76998
GBP GBP 1 2.26283
RON RON 10 4.01097
TRY TRY 10 2.21873
USD USD 1 1.62606