МаяМа удари дъното, изкопа го и продължи да дълбае

Избрано 22.09.2020 04:02 Снимка: Пламен Начев

МаяМа удари дъното, изкопа го и продължи да дълбае

Мая Манолова, известна през последните месеци като МаяМа, удари дъното, изкопа го и продължи да дълбае! 

Тя напълно опроверга сентенцията, че когато стигнеш дъното, няма друг път, освен нагоре. 

При един от всички циркове, които заформи тя и майките от "Системата ни убива", Мая седна в инвалидна количка ухилена до ушите, между две страдащи и болни деца. Видимо техните майки нямат нищо против откровената гавра, стига политическата пропаганда да върви. 

Унизените дечица, които и без това са ощетени от съдбата, очевидно са жертва на болните амбиции на собствените си майки, а циркаджийката Манолова ги превърна в обитатели на зоологическа градина.

След черните чували пред къщата на Борисов, където живеят дъщеря му и внуците му, тази тотално загубила ментална стабилност, бе изгонена от Отровените и тя се навря при майките с дечица, чиято кауза някога бе чиста. 

Моралът е отдавна изгубен и нищо не може да го върне. Родителите на деца с увреждания, които всяка секунда се борят със съдбата на децата си и надпреварват с времето, никога няма да им простят тази гавра. 

Запокитиха този стожер на обществото някъде из жълтите павета, между палатките, в коридорите на деловодството на Парламента, докато се търкаляха като шугави магарета по земята и го изхвърлиха по прозорците на сградите в Триъгълника на властта.

Превърнаха го в домати, сливи, яйца, а децата с увреждания гледаха мълчаливо и преглъщаха гаврата. При всяко хвърляне по прозорците на Министерски съвет, мръсотията оплискваше лицата на децата в количките.... 

Направиха морала на компот, който пием цялото общество, в омлет, размазан по лицата на тези изтерзани душици. 

Очевидно изправи се.бг е решило да седне. Не къде да е, а на инвалидния стол на някое дете, чиято майка безвъзвратно е загубила нормалност. 

Усмихни се, Мая! Смешно е! 

Геновева Михайлова 

CHF CHF 1 1.82532
GBP GBP 1 2.15697
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.07146
USD USD 1 1.64965