Колтуклиева за Хекимян: Бойко Борисов е треньорът, който пусна на терена голмайстор

Избрано 27.09.2023 12:52 Снимка: ДНЕС+

Колтуклиева за Хекимян: Бойко Борисов е треньорът, който пусна на терена голмайстор

Били объркани нѐкои ГЕРБ-лели и ГЕРБ-чичовци от номинирането на Антон Хекимян. Ами освестѐте се, де!

Той е биткаджия и мотивиран състезател, ще се справи успешно и без вашата подкрепа. Ще привлече млади хора, които никога не биха гласували за ГЕРБ.

Но вие ще сте изневерили на ГЕРБ, а това ще си остане за ваша сметка.

Антон Хекимян е по-популярен от всички тези, които бълват срещу него змии и гущери - взети заедно и повдигнати на квадрат. Медиатор е. Може да предизвиква интерес и да бъде убедителен в това, което казва.

Много правилно Бойко Борисов не се появява като рекламен агент на Антон Хекимян. Това е тактика, при това разумна, от гледна точка на правилата на публичната комуникация. Антон Хекимян следва да привлече електоралната периферия. Той е обновлението на партията, няма защо да бъде во̀ден за ръка от лидера.

Бойко Борисов е треньорът, който пусна на терена голмайстор, тъкмо когато мнозина заговориха, че предава мача на противника, който ще спечели със служебна победа. Не е така. Не е ли ясно вече?!

Васил Терзиев и Антон Хекимян са представители на поколението на 30-40 годишните: говорят на неговия език; те двамата имат сходни представи за живота, за кариерата, за дневния ред на страната.

Васил Терзиев не участва в общинската листа на ППДДБ, защото иска да спечели убедително кметската надпревара, ако не успее - отказва се от политиката.

Антон Хекимян води общинската листа на ГЕРБ-СДС, защото иска да бъде не спринтьор, а маратонец в новото поприще - политиката.

И двамата съперници ще дадат най-доброто от себе си, без съмнение. Смятам, че няма да водят кална кампания един срещу друг. Така че, след 5 ноември, да могат да работят заедно - евентуално! - като кмет и председател на общинския съвет.

CHF CHF 1 2.0066
GBP GBP 1 2.32757
RON RON 10 3.93298
TRY TRY 100 5.43804
USD USD 1 1.79599