Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС заседаваха днес в София

Избрано 09.09.2022 16:28 Снимка: ДНЕС+

Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС заседаваха днес в София

Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС се събраха днес на заседание в София.

Обсъдиха се оперативните действия на кандидатите за народни представители в кампанията и нуждата от дясно-консервативната политика за справянето с кризите и осигуряването на стабилност в държавата и спокойствие за хората след пагубното управление на "Промяната". 

Тематично на днешния ден - 9 септември, седесарите осъдиха присъствието на руската посланичка на честванията в деня на Съединението, като посочиха една от главните причини - ролята на Русия и нейната яростна съпротива срещу българското Съединение.

Доц. Медиха Хамза сподели приоритетите за Варна, като акцентира на неотложната нужда от продължаването на АМ "Хемус", продължаването на процедурите по проекта за АМ "Черно море", която да бъде свързана с АМ "Тракия". Тя подчерта още, че са спрени и проекти като леката железница, индустриалната зона, която е много важна за икономиката на двете общини - Аксаково и Варна, разширяването на бул. "Цар Освободител", което ще спомогне за справяне с трафика в града, изпълнението на дългоочаквания проект на Аспарухов парк и втори Аспарухов мост на Варненското езеро.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648