Изберете истинското дясно! Време е!

Избрано 02.04.2021 15:25 Снимка: ДНЕС+

Изберете истинското дясно! Време е!

Скъпи приятели, сини хора на Варна,

СДС-Варна, винаги е имал ясен отговор на въпроса коя е автентичната европейска десница в България.

В предстоящите парламентарни избори съюзът остава верен на прилагания във Варна формат Европейска народна партия, след като на евроизборите през 2019 и на местните избори през 2018 обединението ГЕРБ-СДС спечели доверието на избирателите. Наясно сме, че коалиционната култура се изгражда постепенно, но това е реалният политически продукт в дясно.

В какво е силата ни

Първо СДС на тези парламентарни избори за първи път от 2003 г. участва в силна дясна коалиция със собственото си име, то не беше плячкосано от претендентите за градски, и автентични десни.

СДС е оригиналът. Всички напуснали се самообезличиха.

Второ – СДС не се разколеба в европейския път на България и на Варна и не загърби работата си в полза на дясно мислещите българи, които създават благата и свързват своята житейска перспектива с отговорно, градивно, предвидимо, стабилно дясно управление.

Трето – СДС участва в листите на ГЕРБ-СДС с  номер 28 в бюлетината. В нея кандидатите за народни представители със своята експертиза, почтеност и обществено признание ще са част от дясното мнозинство в 45-я парламент, което отваря пътя за просперираща икономика и растящо благосъстояние на варненци.

Всички заедно можем да възродим политическото влияние и обществения авторитет на СДС, водени от вярата, че всяко лично усилие носи принос в колективния ни успех!

ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ С ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ

По-малко държава

По-ниски данъци

По-високи доходи и пенсии

На 04.04. с номер 28 изберете ГЕРБ-СДС, ИСТИНСКОТО ДЯСНО!

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448