Доц. Медиха Хамза: Благодаря Ви! Успехът е за всички нас!

Избрано 12.11.2021 17:58 Снимка: ДНЕС+

Доц. Медиха Хамза: Благодаря Ви! Успехът е за всички нас!

"Благодаря Ви! Успехът е за всички нас!" Това написа за финал на предизборната кампания кандидатът за народен представител от СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС доц. д-р инж. Медиха Хамза. С тези думи тя се обърна към избирателите си.
Ето какво написа кандидатът от синята партия на страницата си:
 
"Хората са най-големият и ценен капитал на една държава. Те съставят нейната цялост. Значението на думата държава не е просто едно общество, заемащо дадена територия.
Държавата е много повече - общество, обединено от общия интерес към просперитета и бъдещето на общността, обединена от традиции, обичаи, култура и духовно развитие.
Чиято цел е една - да има правото да работи, живее, учи и се развива на тази територия, като гради нейното бъдеще и благополучие.
През този един месец проведох много срещи с варненци. Видях и чух страховете им, призивите за обединеност, надеждите, че политиците ще работят за тяхното благополучие, жаждата за една по-добра за живот България. Инфлацията, липсата на сигурност и стабилност в държавата бяха темите, които хората най-често коментираха. Вълнуват се от несигурността и се чувстват незащитени.
В същото време, докато аз говорех за приоритетите си, умираха техни близки, а други се бореха за живот в болниците. Трудно е, когато на ден България осиротява с по 200 души, да разговаряш с хората за идеите си.
Чух много истории, докоснах се до много съдби, поех ангажименти, които заедно с приоритетите си ще отнеса със себе си там, където се коват законите. Защото ние искаме да градим, а не да рушим!
Ще отнеса със себе си и желанието за обединеност и заедност на българските граждани. Тях със себе си води и кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков. Човек, който подава ръка, а не юмрук.
Благодаря на моя екип, на всички хора, с които имах честта да се срещна. Знаците, които дадохме са изключително важни и за хората, които умеят да ги четат, те са ясни. Благодаря на всеки човек, който съм успяла да докосна, благодаря и на онези, до които не успях да достигна.
Благодаря на отбора на СДС Варна за усилената работа, благодаря и на коалицията ГЕРБ-СДС за доверието и пожелавам успех на всички кандидати за народни представители от листата. Успехът е за всички нас!"
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648