Димчев: Няма страна в ЕС, където премиер да се държи така и да не му бъде поискана оставката

Избрано 07.05.2022 08:25 Снимка: ДНЕС+

Димчев: Няма страна в ЕС, където премиер да се държи така и да не му бъде поискана оставката

От Фейсбук профила на режисьора Виктор Димчев

Няма страна в ЕС, където премиер може да се държи по този начин, с тези думи, с този тон и моментално да не му бъде поискана оставката - от всички, замесените, нахулените, граждани с ТЕЛК, възрастните, дори конкурентните партии.

Изумително е, че все още никой не е казал БАСТА.

Част от диалога:

Кирил Петков: Някак си, всеки гледа за себе си, никой не гледа общото и всеки си вика: "нека аз да се уредя, пък каквото ще да става". С този тип мироглед, тази държава е загубена. МВР секторът - две трети са на ТЕЛК - инвалиди, отбраната - повечето са пенсионери, здравеопазването - огромни дупки.

Магдалена Милтенова: Ние сме дошли за конкретни теми, моля да не ни разпилявате, извинявайте че Ви прекъсвам, знам че Вие сте министър-председателят, проявявам нужното уважение, но ние нямаме нужното уважение от Ваша страна!

Кирил Петков: Повярвайте ми, ако не искате да ме слушате, вратата е там. Ето я. Аз ще решавам тук как ще говоря и какво ще говоря... Ваш избор!

Магдалена Милтенова: Само ще Ви кажа, че Вие може да решавате какво ще се случи в собствения ви дом, държавата не е ваша!

Кирил Петков: Означава служебен кабинет, следващи избори, следващи избори - комбинация от "Възраждане", разни други новоучредени партии, шанс за някакво правителство близко до нула.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648