Дачков: Никой не е казвал, че има среща между Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров

Избрано 12.09.2023 08:53 Снимка: ДНЕС+

Дачков: Никой не е казвал, че има среща между Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров

Никой не е казвал, че има среща между Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров. Смешно е Кирил Петков да отрича твърдение, което не съществува. Има среща между бащата на Кирил Петков - Петко, Бойко Борисов и Алексей Петров в централата на ГЕРБ.

Другите срещи в манастира са между Борисов и Кирил Петков и Асен Василев. Проблемът при тях е, че са направени преди всякакво парламентарно сближаване на двата лагера - още докато в парламента си викаха "мафия" и без знанието и съгласието на ръководствата и членовете на ПП-ДБ. Напълно непрозрачно и недемократично, защото на тези срещи е договорено всичко, което после ни се представи като "сглобка".

Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме.

Между другото - говори с патос за образование на невъзможен български език, с което допринася за общата му деградация. Той и Цветан Цветанов трябва да получат академична награда за непоправим принос към унищожаването на българския език. И да се наредят в дъргата редица на полуграмотни и нечленоразделни звезди, които станаха доктори на хонорис каузата.....

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147