Д-р Явор Александров: Стремежът на десните политици е работа в полза на обществото

Избрано 25.03.2021 17:31 Снимка: ДНЕС+

Д-р Явор Александров: Стремежът на десните политици е работа в полза на обществото

Д-р Явор Александров е кандидат за народен представител от СДС в коалиционната листа на ГЕРБ-СДС от МИР Търговище, председател на СДС-Търговище.

Роден през 1964 г., в Търговище, израстнал и учил там до студентските си години, които прекарва във Варна по време на обучението си в Медицинския университет.

Завършил ортопедия и травматология, работи в МБАЛ „Търговище“ от 1990 г. до момента, два мандата общински съветник от СДС в Общински съвет –Търговище, семеен с две дъщери.

- Д-р Александров, какви приоритети ще отстоявате като депутат от СДС? Имате ли лична цел?

- Приоритетите ми са много, но на първо време това са добрата инфраструктура, промишлеността, която ще отвори нови работни места, ще спомогне за икономическия растеж на областта, което пък неминуемо ще доведе и до нашата цел, а именно - да живеят българските граждани с европейски доходи.

- Това ли са основните проблеми пред Търговище и областта, чиито решения очакват Вашите избиратели?

- С продължаващото  изграждане на АМ “Хемус“, реновацията на всички пътни артерии на града и областта, ще се привлекат инвеститори, които ще положат основите на индустриализацията на областта и развитието на промишлеността и бизнеса. Само така ще можем да спрем миграцията на младите и образовани хора към големите градове.

Личната ми цел е областната болница. Ще работя усилено за една по-нова и модерна болница, която да отговаря и да посреща нуждите на хората. Оборудвана с нова и модерна апаратура, по-добра база, достойна за европейски граждани.

- Споменахте, че имате лична цел и тя е областната болница. Оставам с впечатление, че това ви е лична кауза и искате да оставите следа след себе си?

- Да, така е! Ние, десните политици, винаги сме се стремяли да оставим следа от нашата дейност в полза на хората. За това и се борим сега – за по-малко държава, по-добри доходи за хората и по-ниски данъци.

- Какво е политическото Ви послание към Вашите към десните избиратели?

- На 4-ти април призовавам моите съграждани да подкрепят представителите на дясното управление в лицето на ГЕРБ-СДС, за да продължи напредъка и просперитета на България. Защото ляво правителство ще доведе страната до поредния крах.

Геновева Михайлова

Купуването и продаването на гласове е престъпление

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448