Д-р Янко Станев: Всяка религия проповядва солидарност и любов към ближния! Честит Рамазан!

Избрано 21.04.2023 17:32 Снимка: ДНЕС+

Д-р Янко Станев: Всяка религия проповядва солидарност и любов към ближния! Честит Рамазан!

"Д-р Янко Станев: Всяка религия проповядва солидарност и любов към ближния! Честит Рамазан!"

Това написа на профила си в социалната мрежа заместник-председателя на СДС д-р Янко Станев по повод края на месец Рамазан.

Ето какво гласи цялата публикация на синият зам.-лидер:

"Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани и техните семейства! България е страна, под чието крило живеят много етноси и различни религии, а ние всички живеем под това крило в солидарност, разбирателство и любов към ближния. Това изповядва всяка религия. Бъдете живи и здрави, щастливи с хората, които обичате! Весел и споделен Рамазан байрам!"

Във размирното време около страната ни, в кризите, които са сковали България посланията на политиците са предимно за обединение, толерантност, разбирателство и солидарност.

Такъв е и поздравът на депутата от СДС-Варна в парламентарната група ГЕРБ-СДС доц. д-р инж. Медиха Хамза. Тя се присъедини към апела на зам.-лидера на СДС и призова за единство, вяра и любов.

Ето какво гласи поздравлението на депутатът от СДС:

"Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани в България и в другата България, която е навсякъде по света! Нека е споделен, сладък и щастлив празника, който обединява и възпитава в единство, вяра и любов!
Бъдете живи и здрави, благоденствие и сплотеност във всеки дом"

 

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993