Бойко Борисов: Имаме още много работа заедно в името на България!

Избрано 03.12.2023 09:21 Снимка: ДНЕС+

Бойко Борисов: Имаме още много работа заедно в името на България!

"За мен беше удоволствие да бъда заедно с отличниците от ГЕРБ - Сливен на отбелязването на 17-я рожден ден на партията. Имаме още много работа заедно в името на България!", написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук профила си.

"Силният и сплотен екип около Десислава Танева и кмета на Сливен Стефан Радев отново направи ГЕРБ първа политическа сила в областта. С много работа и внимание към проблемите на всяко населено място колегите спечелиха доверието на хората в цялата област. Благодаря и на кметовете на Котел и Нова Загора Коста Каранашев и Галя Захариева! Имаме още много работа заедно в името на България!", пише още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ бе в Сливен, където се срещна с Младежката организация на партията.  Там той описа ситуацията с избора на управител и подуправител на НЗОК като криза в парламента. Посочи, че е приел предложението на Кирил Петков на доверие и за това е отказал и среща с министър-председателя Николай Денков по предложение на Мария Габриел и е предпочел лидерска среща. Заяви също, че партията на промяната не си държи на думата.

"Те се изкълчиха и въпреки че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

"Терзиев, Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", защото още не се знае кой е кмет между тях двамата", каза Борисов.

CHF CHF 1 2.04115
GBP GBP 1 2.28517
RON RON 10 3.93567
TRY TRY 100 5.77036
USD USD 1 1.80878