Борис Бонев ще говори с Ваня Григорова, която щеше да доведе Путин и да превземе Столична община

Избрано 14.11.2023 13:37 Снимка: ДНЕС+

Борис Бонев ще говори с Ваня Григорова, която щеше да доведе Путин и да превземе Столична община

Преди втория тур прогнозирах, че Б.Бонев и сие ще направят коалиция с "комунистите". С които уж отчаяно се борят. С Ваня Григорова, която щеше да доведе Путин и да превземе столична община. Сега Бонев го потвърждава и допълва, че и с "Възраждане" имат много общи приоритети за София. Чудесно!

Сега новото "Работническо дело"-"Дневник" ще има почти цяла седмица в различни анализи да обясни колко полезно ще е това за общината, а и за държавата. В телевизорите до другия понеделник ще бъдат пратени Смилов, жена му, Смилов, жена му, Григоров, жена му, Григоров, Джасим, Бимбалов, Кънев, които ще кажат:

Всъщност това няма да е коалиция с БСП, (Христо Иванов и до днес е твърдо убеден, че никога не е бил в коалиция с "комунистите").

Трябва да се приеме бюджет на София, а зимата чука на вратата...

По-добре с БСП, а не с ГЕРБ

София не може да бъде блокирана, чака ни толкова много работа...

Обаче има един въпрос. Като направят коалиция с БСП и вероятно с "Възраждане" Путин ще превземе ли общината? Ще ни извадят ли от ЕС и НАТО ? Този въпрос е към моите приятели тежки "консерватори", ултра десни, толкова десни, че чак леви, "антикомунисти-седесари" и "сини" софиянци, които късаха ризи, че София ще "стане червена" и трябва да се подкрепи Терзиев. Сега София каква ще е?

Според мен, скромно мнение, ПП-ДБ-СС ще използват комбиниран подход към БСП и "Възраждане". Облаги-постове, комисии към "коуминистите" и купуване на съветници от вторите. То това вече започна, един от "Възраждане" е обявил, че напуска групата в СОС и става "независим". Току-виж го последвали и други.

Медиите изостават, не напипват пулса на деня. Още няма прадаване "Защо г-н кмете?", а и няма репортажи от първия работен ден на кмета Терзиев. Какво е почуствал в кабинета си на "Московска"? Кък ще смени интериора-фъншуй, еко, зелено, машина за соево лате, тротинетки и какво още се сетите. Голям пропуск.

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161