Богомил Бонев с ударна реклама на Крум Зарков

Избрано 03.12.2021 17:43 Снимка: ДНЕС+

Богомил Бонев с ударна реклама на Крум Зарков

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев и съпруг на депутатката от БСП Нона Йотова реши да направи ударна реклама на Крум Зарков. През последните седмици младият социалист е отлъчен от най-близкото обкръжение на лидерката в оставка Корнелия Нинова, а днес по време на първото заседание на Народното събрание, от първия ред бе изпратен почти на последния. Това дава ясно да се разбере, че отношенията между Нинова и Зарков са необратимо разтрогнати. Чашата на соцлидерката преля когато Зарков обяви, че ще се кандидатира за лидер на партията на предстоящия конгрес и застана твърдо зад Румен Радев. По всичко личи, че и Нона Йотова е решила да изостави Нинова, която преди години й предложи да стане депутат от БСП.

Ето и какво написа Бонев за Крум Зарков:

Малко информация за Крум Зарков, без да съм го питал.

Дядо му - Леонид Кацамунски - наскоро наречен от платени тролове "кръволок", беше началник на управление "Криминално" към Дирекция на полицията през 1981 г., когато мен ме назначиха там. Разкривахме убийства, грабежи, отвличания, касоразбивания...

Това ли е кръволок?! Може да го каже само заловен тогава криминален престъпник.

После стана началник на Главно следствено управление. Перфектен юрист и... художник. Това ли е кръволок?!

Бащата на Крум е лекар. Майка му е Анна Заркова. Няма нужда от представяне като перфектен журналист и човек. Беше залята с киселина, когато написа кого сме разкрили като поръчител на взрива пред редакцията на в. Труд. Същият беше освободен от ареста от Татарчев. Същият беше и поръчител на отмъщението с киселината.

Очевидно семейство "кръволози"

Крум завършва с отличие право в Сорбоната. Издържайки се като работи. И той, и съпругата му. След това завършва Институт за политически науки в Париж, където учат всички френски политически лидери. Специализира и право в Хага.

Без неговото одобрение не беше внесен нито един документ в НС от БСП. По заповед на Корнелия Нинова.

Това ли е кръволок?!

БСП има много малко подобни кадри. Александър Арабаджиев, който е уважаван съдия в съда на ЕС CURIA в Люксумбург е един от тях.

А сега пак помислете, дали някой неграмотен трол има и една стотна капацитет, за да плюе по тези хора.

Това ликвидира БСП. Просто изяжда най-качествените си хора./tribune.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648