Звукова гимнастика за почистване на горните чакри

Хороскоп 08.09.2021 10:03 Снимка: ДНЕС+

Звукова гимнастика за почистване на горните чакри

Звуковите дихателни упражнения са поредица от вибриращи звуци, които трябва да се произнасят при издишване едновременно с визуализация на потоците на Етера в чакрите и каналите на шията и главата. Шест звука, по три пъти всеки се произнася непрекъснато и последователно, без паузи и задържане на дъха. По този начин целият цикъл на дихателни упражнения е осемнадесет прости вдишвания и осемнадесет издишвания със звуци.

Поредица от вибриращи звуци:

„Слово“ - звукът „С“ - насочваме вибрацията към основата на черепа, в областта, където гръбначният стълб се свързва с главата. Става почистване на дихателния устен канал.

„Шепот“ - звукът „Ш“ - съскайки, насочваме вибрациите в областта на очните гнезда по зрителните нерви през очите навън. Звукът сякаш напуска зениците и изчиства зрителните канали на етерното тяло.

"Звън" - звукът "З" - вибрацията се насочва в областта на носните и челните синуси, резонира с горната част на челото и париеталната (теменна) зона. Става изчистване на чакрата на носа, скулите, париеталният център, а обонятелните рецептори се стимулират.

„Жар“ - звукът „Ж“ - жужене, насочваме вибрацията към зоната на слуховите канали, към средното ухо, от ларинкса през гълтача (фаринкса) и до основата на черепа. Гърлената чакра, слуховите центрове и чакрата в устната кухина се почистват.

"Раждане" - звукът "Р" - ръмжене, вибрации се наблюдават в долната част на главата, долната челюст, стимулира чакрата на устната кухина, слюнчените жлези, вкусовите рецептори.

"Мир" - звукът "М" - мукане, вибрацията се излъчва от гърлената чакра и се насочва нагоре към епифизата (шишковидната жлеза или третото око) и теменната чакра; изчиства каналът, свързващ съзнанието с Космоса, работата на мозъка и вестибуларния апарат се подобрява./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448