Живо гадаене

Хороскоп 12.09.2021 10:47 Снимка: ДНЕС+

Живо гадаене

Живеем в свят на Символи. Символите понякога ни помагат да четем Реалността и да си направим изводи. Понякога тази способност за интерпретиране на Символи ни позволява да предскажем Съдбата, да погледнем в Бъдещето.

Освен, че Вселената постоянно ни изпраща знаци, ние също можем да поискаме знак, ако ни предстои избор, трябва да вземем решение, нуждаем се от отговор. В някои случаи ще получите отговор, в други няма. Когато няма отговор, причините може да са следните:

-въпросът ви е формулиран неправилно или с много подвъпроси и не може да се отговори еднозначно;

-рано е за отговор;

-нямате право да знаете или Висшите сили искат да ви подтикнат да мислите сами, вместо да задавате куп въпроси и така да прехвърлите отговорността другаде.

 

Чрез „Живото гадаене“ може да поискате знак от Вселената за всеки въпрос или ситуация, които ви вълнуват. Няма област от живота, която да е твърде незначителна. Знаците могат да се отнасят за взаимоотношения, кариера и цели в живота. Всеки ден те ни помагат да вземаме решения и да правим избори, осигуряват ни подкрепа отгоре. „Живото гадаене“ започва с наблюдение на знаците за определено време в конкретно място. Можете да изберете да гадаете по време на разходка, седнали на пейка в парка или просто гледайки през прозореца и наблюдавайки знаците в даден момент.

Например:

Ако в момента, в който сте готови да откриете знаците, видите влюбена двойка, символизира хармония и любов във взаимоотношенията. Също така може да говори за създаване на нови приятели или нови връзки в живота ви в скоро време.

Ако срещнете хора, които се карат, това може да е знак за конфликт, разногласие в отношенията ви или че трябва да обърнете повече внимание на начина си на общуване. Също може да показва гняв, който сдържате, или вътрешно чувство на дискомфорт.

Ако видите счупена кола на пътя, тогава трябва да спрете и да помислите за вашето психическо, емоционално и физическо здраве. Може би има някакъв проблем, за който не знаете и трябва да бъде решен.

Ако видите някой да сменя спукана гума, това означава, че трябва да потърсите помощ от други хора. Това може да бъде например общопрактикуващ лекар или някой друг. - изчерпвате се и имате нужда от помощ.

Ако видите хора, които носят чанти или багаж, това е знак, че сте потиснати от отговорностите, притесненията или страховете си. Трябва да се откажете от всичко, което ви пречи да продължите напред.

Деца, които играят символизират щастие и безгрижие. Това е знак, че трябва по-лесно да се отнасяте към случващото се. Това също може да означава, че трябва да си спомните някои важни моменти в живота си, които отдавна сте забравили. А може би трябва да обърнете внимание на вътрешното си дете, да задоволите някои свои вътрешни потребности. Може би сте прекалено сериозни и сте забравили да се усмихвате, да сте безгрижни, с онази детска наивност и вяра.

Да видите бременна жена означава, че скоро в живота ви ще се появят нови възможности, желания, взаимоотношения, цели и проекти. Развивайте творческите си способности и използвайте предоставените възможности. Имайте търпение, дори и да не виждате никакви перспективи в момента, те скоро ще се появят.

Знаците са безкрайни. Дори да не можете да изтълкувате тяхното значение, достатъчно е да прецените дали са добри или лоши. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448