Вижте какво Ви очаква в близко бъдеще

Хороскоп 12.12.2020 12:34 Снимка: ДНЕС+

Вижте какво Ви очаква в близко бъдеще

Съсредоточете се и изберете си една карта и вижте какво ви очаква в близко бъдеще.

Първа карта

Тази карта е свързана с Кралицата на чашите. Тя предсказва положителни промени за вас. Те ще бъдат свързани предимно с вашия вътрешен свят, защото сте готови да се промените. Картата ви съветва първо да помислите за близките си хора, да проявявате по-често съпричастност и подкрепа. Освен това изборът ви показва, че е време да събудите сетивата си, да станете и да започнете да се придвижвате нагоре.

Втора карта

Вие сте избрали Рицаря на мечовете. Тази карта символизира честност към себе си. Постарайте се да не се заблуждавате повече. Трябва да се научите да признавате грешките си, без да се оправдавате за действията си пред обществеността. За вас също е важно сега да проявите смелост. Вие сте в сложна ситуация, която ще бъде трудно разрешима. Да бъдете силни обаче ще ви помогне да преодолеете препятствията.

Трета карта

Вие сте избрали картата на Отшелникът. Тя ви насърчава да бъдете спокойни по отношение на общественото мнение. Откажете това, което другите хора ви налагат. Слушайте сърцето си и вървете само по своя път. В противен случай може да се окажете във властта на чуждо мнение, а това е изпълнено с неприятни последици.

Четвърта карта

Пред вас е Пажа на мечовете. Сега е настъпил моментът да бъдете любопитни. Във вашия живот може да има ситуация, която искате да изучите. Възможно е някой човек да станете обект на вашето изследване. Не се натрапвайте, действайте хитро, като постепенно събирате информацията, от която се нуждаете.

Пета карта

Тази карта е свързана със Смъртта. Не се плашете обаче от това мрачно име. Тя просто ви посочва, че скоро ще затворите поредната страница и ще започне нов етап в живота ви. Трябва да се промените и да бъдете в крак с времето. Не е нужно да се затваряте в себе си, като възпрепятствате навлизането на нови събития, нови хора и нови емоции във вашата реалност.

Шеста карта

Изтеглили сте Рицарят на жезлите. Той ви препоръчва да хвърлите всичките си сили, за да постигнете една-единствена цел. Напоследък се стремите да постигнете всичко наведнъж. Това обаче не се получава. Начертайте си план и действайте съгласно набелязаните точки./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.77577
GBP GBP 1 2.25956
RON RON 10 4.01204
TRY TRY 10 2.24357
USD USD 1 1.62269